esmaspäev, 27. detsember 2010

VALENTINIPÄEVA LAULUKONKURSI KONTSERTTUUR

14. veebruaril 2011 jõuab Tallinnas, Nokia kontserdimajas lõpusirgele Katrin Siska korraldatud Valentinipäeva laulukonkurss, kus võitjale antakse välja auhind 20 000 krooni, paremusjärjestuses teisele kohale tulnud laulu autorile 10 000 krooni ja kolmandale kohale tulnud laulu autorile 6000 krooni. Rahvahääletuse võitnud laulu autor saab auhinnaks 9000 krooni.

Enne tulemuste teatamist esinevad finalistid järgmistes kohtades:

3. veebruar Pärnu Kontserdimaja kell 19:00
5. veebruar Jõhvi Kontserdimaja kell 17:00
6. veebruar Rakvere Teater kell 17:00
11. veebruar Valga Kultuuri- ja Huvialakeskus kell 19:00
FINAAL: 14. veebruar Tallinna Nokia Kontserdimaja kell 19:00

Konkursi finalistid: "Muinasjutt" (viis Aleksandr Leemets, sõnad Marta Orro), "Tule siis" (viis Piret Laikre, sõnad Marek Sadam), "Veel on aega" (viis ja sõnad Marilyn Jurman, Karl Kanter), "Meil on nii hea" (viis Adele Kaasik ja Rein Kaasik, sõnad Ülo-Rein Kaasik), "Veel vaatan kaugelt sind" (Are Jaama / sõnad: Heiti Kender), "Tee nii et oleks hea" (viis Tõnu Raadik, sõnad Maria Tenno), "Ei ole öeldud lihtsalt tuulde" (viis ja sõnad Alen Veziko), "Kui mu rong on läin'd" (viis Teele Laas, sõnad Liis Kraak), "Tulen kodunt" (viis ja sõnad Margus Aru), "Peidan puudrisse pisaraid" (viis ja sõnad Kaia Köörna).

Õhtujuht: Katrin Siska

Lisaks Valentinipäeva laulukonkursi finaali pääsenud kümnele kauni eestikeelse laulu esitajale astuvad üles ka mitmed teised tuntud staarid. Kõik kontserdid on tasuta.