pühapäev, 16. jaanuar 2011

VIDEO: KATI TALLINNA LINNAVALITSUSE PRESSIKONVERENTSIL

Katrin Siska ütles kolmapäeval (12.01.) Tallinna Linnavalitsuse pressikonverentsil Valentinipäeva laulukonkursist rääkides, et kümmet finaali pääsenud laulu saab veebruarikuust kuulata Tallinna ja Lindakivi kodulehtedelt.

Teatavasti lähevad kümme finalisti järgmisel kuul pealtvaajate jaoks tasuta toimuvale kontserttuurile, mida juhib Siska ise. Kulminatsioon - võitjate väljaselgitamine toimub 14. veebruaril Tallinnas, Nokia Kontserdimajas.

Katrin teatas, et lisaks finalistidele esineb tuuril ka ansambel Traffic.

Proovid algavad Lindakivi kultuurikeskuses järgmisel nädalal.

Kontserttuur toimub:
3. veebruar Pärnu Kontserdimaja kell 19:00
5. veebruar Jõhvi Kontserdimaja kell 17:00
6. veebruar Rakvere Teater kell 17:00
11. veebruar Valga Kultuuri- ja Huvialakeskus kell 19:00
FINAAL: 14. veebruar Tallinna Nokia Kontserdimaja kell 19:00

Konkursi finalistid: "Muinasjutt" (viis Aleksandr Leemets, sõnad Marta Orro), "Tule siis" (viis Piret Laikre, sõnad Marek Sadam), "Veel on aega" (viis ja sõnad Marilyn Jurman, Karl Kanter), "Meil on nii hea" (viis Adele Kaasik ja Rein Kaasik, sõnad Ülo-Rein Kaasik), "Veel vaatan kaugelt sind" (Are Jaama / sõnad: Heiti Kender), "Tee nii et oleks hea" (viis Tõnu Raadik, sõnad Maria Tenno), "Ei ole öeldud lihtsalt tuulde" (viis ja sõnad Alen Veziko), "Kui mu rong on läin'd" (viis Teele Laas, sõnad Liis Kraak), "Tulen kodunt" (viis ja sõnad Margus Aru), "Peidan puudrisse pisaraid" (viis ja sõnad Kaia Köörna).

Marilyn Jurmani pala "Veel on aega" on kahekümne parema seas ka konkursil "Eesti Laul 2010".