teisipäev, 1. veebruar 2011

KUULA VALENTINIPÄEVA LAULUKONKURSI FINALISTE!

Tänasest, 1. veebruarist, saab rahvas kuulata Katrin Siska korraldatud valentinipäeva laulukonkursi kümmet finaali jõudnud laulu ja nende hulgast hääletada oma lemmiku poolt internetiaadressil http://www.tallinn.ee/laul või saates SMS-i numbril 13011.

Kõigil on võimalik hääletada oma lemmiklaulu poolt kuni 13. veebruarini http://www.tallinn.ee/laul ja SMS-i abil (hind 0.64 €) numbril 13011.

Esikolmikule annavad žüriiliikmed uuesti punkte 14. veebruaril Nokia Kontserdimajas toimuval tasuta finaalkontserdil. Laulukonkursi korraldustoimkonna aseesimehe ja kultuurikeskuse Lindakivi direktori Katrin Siska sõnul on finaalkontserdil oodata põnevaid etteasteid külalisesinejatelt ja meeleolukat live-show'd finalistidelt. "Sellele eelneb veel ka üle-eestiline tuur mitmes linnas kõigi finaali pääsenud lauludega," märkis Siska pressiteates.

Valentinipäeva laulukonkursi tasuta kontserdid toimuvad: 3. veebruaril kell 19 Pärnu Kontserdimajas, 5.veebruaril kell 17 Jõhvi Kontserdimajas, 6.veebruaril kell 17 Rakvere Teatris, 11.veebruaril kell 19 Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses ja 14.veebruaril kell 19 Nokia Kontserdimajas.

Külalisesinejana astub üles ansambel TRAFFIC, õhtujuht on Katrin Siska.

Piletid saab kätte kontserdipaigast kohapeal ja kontserdile eelnevatel päevadel. Pärnu Kontserdimaja pileteid on võimalik välja võtta ka Piletilevist ning Nokia Kontserdimaja pileteid Ticketprost.


Loe ka ajalehe Pealinn artiklit.