neljapäev, 24. veebruar 2011

LENNA PRESIDENDI VASTUVÕTUL

Täiendatud 25.02.

Lenna Kuurmaa tunnistas, et presidendi kõne puudutas tema südant ja hinge.

"Ma nautisin presidendi kõnet," sõnas lauljatar ETV-le. "Tänane aastapäevakõne puudutas mitmeti, vähemalt minu südant ja hinge."

Lenna Kuurmaa sõnul ei kujutaks ta ette, et elaks kusagil mujal kui Eestis. "Paljud asjad ja olulised inimesed ja olulised kohad on minu jaoks Eestis," kinnitas ta, et olles käinud tihti ka mujal maailmas, pole ta siiski end kusagil nii hästi tundnud kui Eestis. "On mingid asjad ja juured, mis mind siia alati tagasi toovad. Ma ei kujutaks ette, et elaksin kusagil mujal."

Ka arvas lauljatar, et ei tasu muret tunda nende noorte pärast, kes siit läksid. "Nad tulevad tagasi," usub ta.

Kuurmaa viibis vastuvõtul teist korda. 2009. aastal oli ta Rasmus Kaljujärve saatja, seekord sai ta kutse isiklikult.

ETV "Ringvaatele" kinnitas lauljatar, et presidendipaariga pole ta isiklikult kokku puutunud, kuid kutse üle oli väga hea meel.

Lennat saatis üritusel Robert Vaigla. Vaata nende videointervjuud Õhtulehele.

NO99 kostümeerija Anu Jääts valis portaalis Publik välja 2011. aasta vastuvõtu kümme parimat kleiti. Lenna sai tubli seitsmenda koha, kommentaariga: "Üsnagi lihtne ülaosa toetab kohevat kleidi alaosa. Tõsi küll, eest vaadates tundub ka kleidi alumine osa lihtne, alles selja tagant saab täieliku ülevaate seelikuosa rikkalikkusest. Lennat vaadates võib silme ette manada Marie Antoinette kaunitaridest pakatava õukonna."