reede, 27. mai 2011

TÄNA: LILLEFESTIVAL SAABUB LENNA JA BALLETIGA

Täna, 27. mail kell 20 saab Tallinnas, Tornide väljakul alguse Lillefestival. Avakontserdil astub üles Lenna Kuurmaa, kelle sõnul saab kuulata head Lenna rokki.

"Esitan lugusid oma esimeselt albumilt," ütles Kuurmaa ajalehele Pealinn. "Lisaks näiteks filmist "Kuhu põgenevad hinged" tuntud laule ning uusversiooni Kalmer Tennosaare loost "Vana klaver". Lillefestivalile pole ma seni kahjuks jõudnud - eelmisel aastal peaaegu et oleksin, kuid suvine graafik oli väga tihe. Seepärast ootangi tänavust festivali põnevusega. Mul endal pole aias müttamise vastu midagi, just käisin aiandis, et viljapuid ja muud vaadata. Tahan istutada endale koju maale astelpaju. Huvi selle ala vastu mul on ja igal aastal tahaksin aias midagi uut ja põnevat katsetada."

Lisaks esinevad kontserdil külalised Moskvast. Kuulata saab Alex Novikovi koos ansambliga Alex Band ja vaadata ökoballeti stuudio etendust "Bambuse unenäod".

Lillefestival kestab 27. augustini. Infot festivali kava ning tegemiste kohta leiab koduleheküljelt lillefestival.tallinn.ee ja Kadrioru pargi koduleheküljelt www.kadriorupark.ee

Toimuvaga saab end kursis hoida ka Facebookis.