teisipäev, 12. juuli 2011

MIS ON KATRINI LEMMIKRANNAD?

Katrin Siska rääkis Buduaarile, et plaanib suvel eelkõige töötada ja kooliga tegeleda. Võimalusel külastab kindlasti ka oma lemmikrandu, milleks on Valgerand Pärnus ja Rohuneeme Talinnas.

Kati ei ole suveks veel suuri plaane teinud ning tegeleb eelkõige töö ja kooliga. "Kultuurikeskuse juhtimise kõrvalt teen ülikooli raames õigusalast praktikat ja veedan aega värskes õhus sportides, head muusikat ja maitsvaid hõrgutisi nautides. Ma pole töö ja ülikooli tõttu suveks suuri plaane teinud, puhkan siis, kui aega ja head ilma jätkub," vastab ta. Kui neiul aga juhtubki olema vaba suvepäev, siis veedab ta selle oma kõige kallimate inimeste seltsis, kellega tal alati huvitav ja lõbus on.

Milline Eesti rand on aga kaunitari lemmik? "Hetkel on mu lemmiksurfirand Pärnus Valgerand ja Tallinnas Rohuneeme, kuid avastamisretked jätkuvad ja lemmikkohti tuleb aina juurde. Eesti on seiklemist väärt ja eks neid kauneid kohti leidub ka piiri taga, kuhu sel suvel sattuda võiks."

Lisaks ilusatele kohtadele Eestimaal võib Katrinit suvel kohata naaberriigis Lätis. "Mõttes mõlgub üks meeleolukas ja legendaarne muusikafestival Läti mererannas, kuid kuna mulle meeldib teha plaane viimasel hetkel, siis on sinna minek veel lahtine," lisab Siska.