pühapäev, 13. november 2011

VANILLA NINJA ÜLESKUTSE FÄNNIDELE

Sellest ajast, mil Vanilla Ninja lõpetas aktiivse tegutsemise, on fännid pidevalt spekuleerinud teemal kas Ninjad tulevad veelkord kokku 2012. aasta suvel, mil bändi loomisest möödub kümme aastat. Salvestavad nad uusi laule? Esinevad? Või ei kuule me bändist enam midagi?

Vanilla Ninja Portaal võib nüüd kinnitada, et Ninjadel on järgmisel aastal ansambli kümnenda aastapäeva puhul plaanis eriline üritus ja Lenna, Katrin ning Piret paluvad selle korraldamisel teie abi.

Nende üleskutse fännidele: Filmige endast 1-2 minuti pikkune videolõik, vastates järgmistele küsimustele: MIKS SULLE MEELDIB VANILLA NINJA? KUIDAS SINUST FÄNN SAI? KUIDAS ON VANILLA NINJA MÕJUTANUD SINU ELU?

Videoklipid saata Vanilla Ninja Portaali e-mailiaadressile vnp@popstar.com

Saatmise tähtaeg on hetkel lahtine, aga kiiret pole! Kõikidele saadetakse kinnitus selle kohta, et nende video on VN liikmetele edastatud. Samale aadressile võib kirjutada ka tekkinud küsimuste puhul.

Ninjad valivad saadetud klippide seast välja parimad, emotsionaalsemad ja erilisemad lood - neid tahavad nad kasutada oma shows.

Julget pealehakkamist!