esmaspäev, 9. jaanuar 2012

"EBAÕNN NAERATAB" ETV2 TABELIS EESTI TOP 50 #29

7. jaanuari õhtul oli ETV2-s eetris maratonsaade Eesti TOP 50, kus televaatajate abiga reastati 2011. aasta 50 parimat muusikavideot. Klippe kommenteerisid Piret Järvis, Andzei Matsukevits ja Toomas Olljum.

Saatejuhid Kaido Kahar ja Siim Kera pärisid muuseas Piretilt, kas muusikavideotes on vahel vaatajale näha ka videovõtetel kogetud vaeva ja valu.

"Ma tean enda puhul ühte konkreetset videot küll, kus on valu ka ekraanilt näha," vastas Järvis. "Käisime kunagi Vanilla Ninjaga Islandil videot filmimas ja õues oli meeletult külm, vist nulli kanti ikkagi oli temperatuur, aga stilistiliselt oli vajalik, et me ei oleks seal puhvaikadega vaid võrdlemisi kergelt riides. See oli piinarikas. Tegelikult on videos ka näha kuidas meik on lõpuks juba "pandasilmad" tekitanud. Nii et valu on teinekord näha ka ekraani pealt, jaa."

Pireti enda lemmik oli eelmisel aastal Aidese "Unbelievable", mille poolt ta ka hääletas.

Teatavasti oli Eesti TOP 50 hääletusnimekirjas ka Lenna video "Ebaõnn naeratab", mis saavutas 29. koha. Esikolmiku moodustasid: #1 Ewert And The Two Dragons "Good Man Down", #2 Beebilõust "Mendid", #3 Okym Riim vs Ula "Lauritsa tuli".

Saadet saab vaadata siit.