neljapäev, 19. jaanuar 2012

KURB UUDIS: VANILLA NINJA 10. AASTAPÄEVA TÄHISTAMINE JÄÄB ÄRA

Vanilla Ninja Portaal kirjutas Katrin Siskale, et pärida tema 2012. aasta alguse kohta ning sai muuhulgas teada, et praeguse seisuga jääb suveks plaanitud Vanilla Ninja 10. aastapäeva tähistamine ära.

Kati kiri:

"Holaa!

2012 tuli vägeva ilutulestikuga :))

Muidu läheb äärmiselt töiselt ja kiirelt. Pealinna suurima kultuurikeskuse juhtimine ja ülikool haukavad lõviosa minu ajast.

Ajasime ninjadega oma juubelikontserdi asju, kuid kahjuks peame täna kõigile fännidele raske südamega teatama, et see suvi me juubelit ei tähista. :( Meil kõigil on lihtsalt nii tohutult kiire ja suur ülekoormus-ajapuudus, et otsustasime ühiselt selle asja praegu ära jätta ja midagi konkreetset ei luba.

Soovin kõigile mõnusat-tegusat 2012 aasta jätku & kuulmiseni!!

Kati"

Aktiivsed VNP lugejad on kindlasti kursis, et 31. jaanuarini kestab fännide videoklippide saatmine Ninjadele. Parimaid saadetud videosid pidi Vanilla Ninja kasutama oma aastapäeva kontserdil. Klippe võib saata siiski edasi ning need edastatakse järgmise kuu alguses Lennale, Piretile ja Katile. Kes teab - ehk need leiavad siiski kuskil ka kasutust. Kui mitte mujal, siis Ninjaportaalis. :)