esmaspäev, 6. veebruar 2012

"MINA JÄÄN" ÕHTULEHE KOOSTATUD TABELIS #1!

Rõõm on teatada, et Õhtulehe koostatud edetabelis Eesti TOP 10 on Lenna laul "Mina jään" tõusnud kolmandalt positsioonilt esikohale.

"Lenna lugu oli eelmisel nädalal ainus, mis pääses nelja raadiojaama enimmängitud kodumaiste lugude esikümnesse, asudes esikohal Raadio 2, neljandal Elmari ja Uuno ning viiendal Sky Plusi vastavas pingereas," kirjutab Õhtuleht. "Tema esiletõus tõrjus kolmandale kohale eelmised neli nädalat liidrikohta hoidnud Lauri Pihlapi "Tühjad pihud", mis pidi endast mööda laskma ka Uuno nädala mängitumaks Eesti looks kerkinud Laura "2020"."

Nagu mainitud, tuhises "Mina jään" Elmari Eesti lugude edetabelis nädalavahetusel oma teisel tabelinädalal seitsmendalt kohalt neljandaks.

Laul on nüüd sees ka raadio Uuno enimmängitud lugude edetabelis UunoChart (uuena #12) ja Sky Plus Top 40-s (avanädalal 26. koht).

Täpselt kolm nädalalt tagasi avaldatud muusikavideot loole "Mina jään" on YouTube`is praeguseks vaadatud ligi 97 800 korda.

20. jaanuaril arutleti laulu üle Raadio 2 saates "Muusikanõukogu", kus muusikakriitikud Valner Valme ja Siim Nestor ning saatekülaline Olav Osolin andsid sellele 12 punkti 15-st.