pühapäev, 24. juuni 2012

RETROSUVI: LENNA KIRJAD "DANGERZONE`I" VIDEOVÕTETELT

2006. aasta kevadel filmisid Piret, Katrin ja Lenna Lõuna-Aafrikas muusikavideo laulule "Dangerzone".

Lenna saatis kohapealt Vanilla Ninja Portaali lugejatele ka kirju. Tuletagem meelde, mis videovõtetel juhtus. :)

22. märts 2006:

"Heeii kõigile!

Tartus käidud, EMA (Eesti Muusikaauhindade gala - VNP) on selleks korraks läbi. Kuigi oli väga-väääga lühike see aeg, mida Eestis veeta saime, oli see siiski väga tore ja vajalik.. It was worth every second of it. Hea oli näha sõpru ja peret ja mõningaid fänne, kes käisid meid Tartus vaatamas....

Nii.. Peale pikka 12tunnist lendu, oleme jõudnud õnnelikult Capetowni, Lõuna-Aafrikasse. Ilm on väga ilus (27 kraadi, üle nulli siis:)) Käisime tüdrukutega basseini ääres päikese käes, sest selgus, et täna on meil natukene vaba aega. Ma tahaks veel õhtul vanalinna ringkäigule minna, sest siin on lihtsalt nii ilus, ja oleks patt seda mitte uurida ja avastada (teades, et järgmised päevad saavad olema väga töised ja rasked). Õhtul on meil kavas video-crew-ga kohtuda, et võtetest rääkida (kus ja millal midagi juhtuma hakkab)...

Istun siin oma hotelli toas ja mõtlen    ikka kui õnnelikud me oleme, et saame sellist tööd teha, ja sellist elu elada. Kõik need erinevad riigid mida me näeme, kuhu mõni inimene kunagi ei satugi... Jep. Aitäh teile armsad fännid. Te olete kõige kallimad.

Okei.. That's it siis selleks korraks.

Olge mõnusad!

Love,

Lenna"

23. märts 2006: 

"Hei!

Kell on 19.51 siin ja ma jõudsin just hotelli. Olek on täiesti hull, kõik on nii tühjaks pigistatud. 12 tundi kestsid tänased võtted järjest. Oleme kella 7st hommikul võtteplatsil viibind. Nüüd kõik pessu ja tudusse.

Võtted läksid muidu väga hästi, kuigi ma ei oska ise enam millegile hinnangut anda, kuna ma lihtsalt ei jõua mitte millegile mõelda. Tahaks ainult oma une kätte saada. Homme peame 6.30 hommikul platsis olema, ehk siis veel varem on äratus. Aga pean ütlema, et ilus suvine ilm ja värske õhtune õhk kaalub väsimuse ja raskused üles.
Ehk siis hea tujuga rändame täna unede maale.

Olge tublid!

Lenna"

25. märts 2006:

"Hei!

Sorry, et eile ei jõudnud arvuti taha. Kiire oli. Aga siit tuleb viimane osa.

Teine võttepäev oli veel hektilisem, närvilisem ja kiirem. Et õiget valgust püüda, mida pildi jaoks vaja oli, oli päris suur tempo taga. Pidime kella 19.00-ks kõik lõpetama. Päev algas meie jaoks kell 5.45. Platsil pidime olema 6.30. Ja samuti kestis kogu aktsioon 12 tundi järjest.

Kuigi vahepeal oli kõigil juba nutt kurgus:), et ei jõua valmis kõigega, mis plaanitud oli, siis lõpp hea - kõik hea. Vajalikud asjad said tehtud - ja hästi! Me jäime video-crewga väga rahule, kõik inimesed kes meiega töötasid olid väga toredad ja sõbralikud ning tasemel. Peale pikka päeva oli ühine õhtusöök koos videotiimiga ja järgnes väike afterparty, et tõmmata otsad kokku. Niiet me saime ka eile põgusalt tsekata Capetowni ööelu. (Mille käigus me kohtasime bändi ''Rasmus'' Soomest, kellega oli tore taaskohtuda).

Nüüd jääb ainult üle oodata, kuni video kokku lõigatakse... Me oleme kõik väga ärevad, ei jõua oodata.:)
Täna öösel lendame tagasi Saksamaale, sealt edasi............. Kes teab:)

Aga siis ongi kõik. Olge kõik hästi armsad. Ja varsti kindlasti kohtume...

Kõike head,

Ninjad!"