teisipäev, 7. august 2012

SAAGEM TV6 VAHENDUSEL VEELKORD OSA LENNA SOOLOKARJÄÄRI SENISEST TIPPÕHTUST

TV6 kordab järgmisel pühapäeval, 19. augustil kell 13:55 auhinnagalat A Le Coq Live Eesti Muusikaauhinnad 2011, mida juhtisid lauljad Tanel Padar ja Maarja-Liis Ilus ning kus Lenna võitis neli muusikaauhinda - kategooriates Aasta debüütalbum ("Lenna"), Aasta naisartist, Aasta popartist ja Aasta laul ("Rapunzel").

Aasta parima albumi auhinna napsas lauljatarilt Ultima Thule, plaadiga "Jälgede jälgedes".





Nokia Kontserdimajas toimunud galal esitas Lenna meeldejääva show`ga loo "Maailm ei keerle":


Peale gala lõppu kiirustas nelja auhinna omanik Lenna TV3 saatesse "Kolmeraudne", kus Mihkel Raud andis talle üle Aasta naisartisti auhinna.

Nimelt pidi Raud auhinna lauljatarile andma juba Nokia Kontserdimajas, aga kuna ta valmistus samal ajal otsesaateks, tegi ta gala jaoks ainult videotervituse ja Lenna sai auhinna kätte alles "Kolmeraudses".
Elevil Lenna tõdes, et tal läks galal superhästi ja ta poleks nelja auhinda oodanud: "Mul on väga hea meel. Ma ei ole kunagi kandideerinud, ma ei ole kunagi midagi võitnud. Mul on selline tunne, et nüüd see kõik alles algab! Pikk töö on veel ees."

P.S. Lenna teine sooloalbum peaks ilmuma veel selle aastanumbri sees, nii et loodetavasti on lauljatar kandideerimas ka 2013. aasta Eesti Muusikaauhindadele ;)