reede, 23. november 2012

KATI JUHIB VIIMSI KOOLI HEATEGEVUSLIKKU AASTALÕPUBALLI

Laupäeval, 8. detsembril kell 19 toimub Viimsi Koolis heategevuslik aastalõpuball, mille eesmärk on koguda tulu Viimsi Invaühingu erivajadustega laste toetuseks. Ballil on särav meelelahutusprogramm, põnevate auhindadega loterii, traditsiooniline oksjon ning veidi enne keskööd ootab kõiki ballikülalisi üllatus.

Esinevad populaarsed lauljad ja karismaatilised tantsijad


Tänavuse balli õhtujuhid on Katrin Siska ning lootustandev noor koreograaf Ingmar Jõela. Balli meelelahutuslikus programmis esineb superstaar Artjom Savitski, kelle omanäoline muusika on saanud paljude lemmikuks.

Publiku ette astub ka Pirjo Levandi, keda klaveril saadab Kaisa Laasik. Kes veel mäletab, siis populaarses laulusaates "Laululahing" laulis ennast eestlaste südamesse Nukukoor, kes on ka balli üks populaarsemaid esinejaid. Õhtu peaesineja ning tantsitaja on politsei- ja piirivalveorkester koos Airi Allvee ja Silver Laasiga.

Silmailu ja tantsuosavust pakuvad võistlustantsuklubi Esperanza kaunid võistlustantsupaarid ning klubi Danceact kuum tangopaar. G. Otsa nim. Muusikakoolist tuleb ballikülalisi tervitama noortest ja säravatest löökpillipoistest koosnev grupp, kes esitab kolmele trummikomplektile kirjutatud lugusid. Löökpillieriala õpivad ja grupis mängivad Ivo Lain, Kaspar Ernesaks ja Madis Kapkosilk.

Veel näeb ballil kellamänguansamblit ning mõned esinejad jäävad ka saladuseks, et külalistel oleks põnevam programmi jälgida.

Traditsioonilised balliüllatused

Ballilt ei puudu ka sel aastal armsad ja traditsiooniliseks saanud tegevused nagu loterii ja oksjon, kust on võimalik soetada hinnalist kunsti ja samas toetada ka erivajadustega lapsi. Kell üksteist lennutatakse taevasse suurejooneline ilutulestik ning kogu õhtu jooksul saab lasta end koos lähedaste ja sõpradega fotole jäädvustada. Pakutakse imemaitsvaid suupisteid ja kaetud on suurepärane magusalaud. Balli korraldajad on MTÜ Viimsi Invaühing, Viimsi Kool ja Viimsi vald.

Kuidas saada ballikutseid

Ballikutseid saab osta Viimsi Koolist tööpäeviti kl 9-15 (küsida kooli administraatorit).

Pääsmeid saab osta ka Viimsi Vallavalitsuse infoletist. Novembris maksab kutse ühele 25 eurot, 1. detsembrist 30 eurot.

Suurema seltskonna jaoks saab ka laudu broneerida. Pääsmete eest saab tasuda ülekandega (Swedbank, 221026358968, MTÜ Viimsi Invaühing. Selgituseks märkida: ball, maksja nimi). Info ja müük: inva@ viimsivald.ee, 5059 388 (Jana).

Tulge ballile ja veetke unustamatu õhtu lähedaste ja sõprade seltsis! 

Allikas: Annika Remmel, Viimsi Kooli kommunikatsioonijuht