neljapäev, 29. november 2012

KATRIN SISKAL MÄNEDŽERINA UUS HOOLEALUNE: ARTJOM SAVITSKI

Artikkel Õhtulehest:

"Päris kindlasti ei ole kõik artistid ühtemoodi keerulised tegelased. Ma olen teinud koostööd ka uskumatult toredate artistidega," ütleb endine ninjatüdruk Katrin Siska, kes mõni aeg tagasi oli tegev Jana Kase mänedžerina. Janaga läksid neil aga teed suure tüli saatel lahku.

"Lisaks Vanilla Ninja bändiasjade ajamisele olen olnud mentoriks noortele eesti ja vene lauljatele ning muusikutele," ütleb ninjatüdruk, kes nüüdseks on oma tiiva alla võtnud möödunud aastal saates "Eesti otsib superstaari" napilt Liis Lemsalule alla jäänud Artjom Savitski. "Artjom on artistina andekas, omapärane, läbilöögivõimeline. Aga kindlasti peab ta pingutama ja tõsist tööd tegema nii enda kui ka oma meeskonnaga, et veel paremaks saada," kirjeldab Siska Artjomi ja põhjendab noormehe oma tiiva alla võtmist sellega, et Artjomi muusika ja kaasahaaravad esinemised olid talle meeltmööda.

"Kohtusime suvel Lindakivi keskuses, kui Artjom tuli külla, et rääkida oma tegemistest ja uurida, kas oleksin huvitatud tema mänedžeriks hakkama," kirjeldab Siska, kuidas asi veerema hakkas.

Maikuus alustas Katrin Siska koostööd samuti staarisaatest võrsunud ning selle teise hooaja võitnud Jana Kasega. "Olen viimastel aastatel noori artiste nõustanud ja Janaga kohtudes tundsin, et tahan ta enda tiiva alla võtta ning lauljatariga koos paljugi väga lahedat teha. Tal on vägev hääl ning vahva karakter," rääkis Siska juulis Õhtulehele. Jana Kask on aga tuntud selle poolest, et vahetab mänedžere nagu sokke, kuna keegi ei saa temaga hakkama. Napilt pool kuud hiljem jooksis nendegi koostöö liiva. "Meie koostöö kujunes keeruliseks ja lõppes samamoodi nagu eelmiste mänedžeridega. Vahel on parem õudne lõpp kui lõputu õudus," teatas Siska.

Artjomiga liigutakse edasi rahulikult ja sammhaaval. "Artjomil tuli välja just uus singel "Telefon on väljas", mille ta ise kirjutas ja mida saab Youtube’st kuulata. Ta tegeleb oma esimesele albumile lugude kirjutamisega ning annab kontserte," räägib Siska. Kui Jana Kase mänedžerina andis Katrin näitsikule ka riietumisalast nõu, siis Artjomi puhul jääb see tema enda otsustada. "Mänedžerina tegelen Artjomi muusikalise karjääri edendamisega tervikuna, jättes pisiasjad nagu lavariided ja muu taolise tema enda otsustada, sest tal on hea maitse ning mina sellesse sekkuma ei pea."