esmaspäev, 12. november 2012

PISI-NINJA OOTUSES: LENNA KUURMAA JA ROBERT VAIGLA SAAVAD MÄRTSIS LAPSEVANEMATEKS

Lenna Kuurmaa ja Robert Vaigla presidendi vastuvõtul 2011. aastal
31. oktoobril lekkis Elu24.ee vahendusel meelelahutusportaalidesse uudis, et Lenna Kuurmaa (27) ootab Robert Vaiglalt (27) last. Väidetavalt on oodata tütart, kes peaks sündima nelja kuu pärast - märtsis 2013.

"Mina ja abikaasa oleme ka nii põnevil," ütles Roberti isa, tuntud basskitarrist Raul Vaigla (50) ajakirjale Kroonika. "See on uus eluetapp - mina võtsin selle uudise väga suure rõõmuga vastu."

Raul ei ole pikalt vanaisapõlvest unelenud - tema filosoofia kõlab: "Asjadele on seda helgem mõelda, mida konkreetsemalt on teada, et need on tulemas!"

Raul meenutab päeva, kui nad abikaasa Leilaga kuulsid, et märtsis saavad neist vanavanemad: "Ühel head päeval noored teatasid meile rõõmsate nägudega, et on pisiperet oodata."


Kolm päeva pärast uudise imbumist meediasse sattus blondide kiharatega Lenna portaali Weekend.ee fotoobjektiivi ette kui ta osales Reemet Piiroja uue juuksurisalongi avamisel (Vaata pilte).


Alles augustikuises ajakirjas Psühholoogia Sinule rääkis Lenna, et loodab, et lapsed, mees ja kõik muu tähtis tuleb siis, kui nii tema kui ka universum selleks valmis on. "Minu meelest on tore, kui inimesed saavad lapsi ja loovad peresid. Mul oleks hea meel, kui see ükskord ka minuga juhtuks," unistas lauljatar.

Ta mainis intervjuus, et ei näe põhjust, miks peaks lapsesaamist karjääri või mingite tegemiste pärast edasi lükkama, sest emaks saamine ei pea tema tegemisi kärpima.

Lennat näeb ja kuuleb juba täna, 12. novembril Tallinnas Vene teatris toimuval heategevuskontserdil "Kuula palun!". (Kontsert toimub ka 18. novembril kell 18:00 Tartus, Vanemuise suures majas)

Koos Märdi ja Lennaga musitseerivad Maarja küla toetuseks Maria Soomets, Robert Annus, Karol Kuntsel, Karin Tammaru, Sandra Uusberg, Marin Mägi, Marta Laan, Andero Ermel, Priit Strandberg ja Bonzo ning puhkpillikvintett Reval Wind.