teisipäev, 20. november 2012

VIDEO: LENNA RÄÄKIS ETV "RINGVAATES" FILMIJUTTU

Lenna Kuurmaa oli esmaspäeval, 19. novembril külaliseks ETV saates "Ringvaade", et rääkida oma esinemisest PÖFF`i filmimuusika kontserditel Tartus (täna, 20. novembril) ja Tallinnas (22. novembril) ning filmidest üleüldiselt. Lisaks tehti väga põgusalt juttu lauljatari beebiootusest.

Viimase aja kõige toredamaks ja lõbusamaks filmielamuseks nimetas Lenna kodumaist linateost "Seenelkäik", mis on kinosaalidesse meelitanud üle 60 000 inimese.

Kõige ilusamat filmimuusikat on Lenna arvates kirjutanud Thomas Newman, kelle loomingut kuuleb näiteks filmis "American Beauty".

Tal paluti nimetada ka oma lemmiklaule filmidest. Esimeseks palaks nimetas lauljatar Garbage`i loo "The World Is Not Enough" samanimelisest James Bondi filmist aastast 1999.

Lenna mainis, et pole viimast Bondi-filmi veel näinud kuid tal on plaanis vaatama minna ja Bondidest on talle kõige sümpaatsem Daniel Craig.

Teise lauluna nimetas ta filmi "Singin` In The Rain" (mida ta vaatas lapsepõlves enda sõnul VHS-ilt kümneid kordi, lauldes hoolega kaasa) tunnuslaulu, mida esitas Gene Kelly.

Kolmas lemmik filmilauludest on Lennal "New York, New York", mis jäi talle eriti eredalt meelde linateosest "Shame".



Saatejuht Anu Välba küsis intervjuu lõpus Lennalt, kas "kahekesi" laval olemine (pidades silmas lauljatari rasedust) erineb üksinda esinemisest.

"On ikka jah [teistmoodi] - vahepeal keegi koputab laulu ajal või millegi peale ta reageerib. Ta muusika peale tegelikult reageerib väga palju," pajatas tulevane ema.
Eriti reageerivat laps džäss- ja klassikalise muusika peale.  

Anu Välba küsimusele kas ta teab, kes tulemas on, naeratas Lenna kelmikalt: "Tean. Aga ma ei saa veel öelda."


Lenna Kuurmaa's favorite soundtrack songs @... by bigproblem11