pühapäev, 30. detsember 2012

LENNA JA ROBI VALASID ETV OTSE-EETRIS ÕNNETINA

Lenna Kuurmaa ja Robert Vaigla olid 21. detsembri varahommikul külalisteks ETV "Terevisioonis".

"Täna on väga suur erand, väga raske oli üles saada," muigas Lenna küsimusele kas pimedal talvisel ajal võib endale ka hilisemat ärkamist lubada.

Robert lisas, et neil on harjumuseks ärgata kella üheksa ajal. Hommikusöögi teeb see, kes parasjagu aktiivsem on. Üldiselt ärkavat siiski Robi varem, et kohvi teha - Lenna kohvi ei joo ning pikutab voodis kauem.



















Järgmise aasta alguses sündiva lapse jaoks on nad kuulanud näpunäiteid tuttavatelt noortelt vanematelt kuid mingeid erilisi ettevalmistusi pole otseselt tehtud.

Küsimusele millised lapsevanemad neist saavad, vastas Lenna naerdes: "Me ikka püüame head olla. Geenid on head."

Lauljatar tunnistas, et ta on viimasel ajal väga rahulikuks muutunud ja vaidlusi pole tekkinud ka tulevase ilmakodaniku nime osas (lapse sugu on Lennale ja Robile teada).
"Meil on mingisugune nimekiri tekkinud, aga seegi on selline, et - on küll ilusad nimed, mis meeldivad, aga kui laps sünnib ja vaatab otsa --... Minuga oli nii. Minul nime ei olnud. Ema vaatas otsa: "See on ju Lenna"."

Perekoolis pole paar veel käinud, kuid huvi on: "Küll me jõuame. Paari loengusse ikka. See on huvitav tegelikult - nii palju on avastamist ja nii palju on asju, millest varem üldse ei teadnud."




















Terevisioon kutsus Lenna ja Roberti õnnetina valama, et ennustada, milline nende uus aasta tuleb.

Rewilli huvikooli kästiöömeister Kea Pank aitas neil seda teha ning soovitas Lennal ja Robertil tinatükke hiljem kodus küünlaleegi ees hoida ning vaadata seinale tekkivat varju.

Vaata saatelõiku siit