neljapäev, 6. detsember 2012

LENNA ON SOLARISE JÕULUKAMPAANIA PATROON

Solaris Keskus loodab tänasest alanud heategevusliku jõulukampaania abil kogutud raha eest värskendada või välja vahetada kuni viie Tallinna lasteaia mänguväljakud. Heategevuskampaania patrooniks on lauljatar Lenna Kuurmaa ning partneriteks UNICEF, kommivabrik Kalev ja Tallinna Haridusamet.

"Mäng teeb elu lõbusaks ja aitab lastel areneda. Just seepärast on ka väga oluline, et lastele mängimiseks loodud keskkond oleks maksimaalselt mõnus ja turvaline," rõhutas projekti patroon Lenna Kuurmaa mänguväljakute uuenduskuuri olulisust.

"Tänu kesksele asukohale oleme kahtlemata iga tallinlase keskus ning seepärast loodame koos oma klientidega Tallinna laste elu paremaks teha," selgitas Solarise juht Anneli Palvadre, kelle sõnul on just heategevuskampaaniasse oma panuse andvatel klientidel suurem võimalus võita ka Solarise jõulukampaania peaauhind – sõiduauto Renault Clio.

Oma panuse saab teha iga Solarise külaline ostes mistahes keskuse kauplusest 1 euro eest Kalevi kommivabriku spetsiaalse heategevusšokolaadi – kogu sel moel kogutud raha suunatakse Tallinna lasteaedade mänguväljakute uuendamisesse. Iga šokolaadiostuga saab klient ka loosikupongi osalemaks Renault Clio loosimises, kuponge saab koguda ka keskusest vähemalt 10 eurose ostu sooritamisel.

"Ühiste jõududega saab seatud eesmärke alati saavutada kiiremini ja seetõttu teeb iga toetav eraalgatus südame eriliselt soojaks," kinnitas Tallinna Haridusameti alushariduse osakonna juhataja Marika Kallas.

Kolm aastat tagasi avatud Solaris Keskus on üks Tallinna populaarsemaid kaubandus- ja meelelahutuskeskuseid, mida külastab päevas ligikaudu 25 000 inimest. Keskuses asuvad Nokia Kontserdimaja, Solaris kino, südalinna suurim toidupood, üle kolmekümne kaupluse ja kümmekond kohvikut-restorani.