neljapäev, 14. märts 2013

KATRIN ON BEEBIOOTEL?

Tundub, et endise menubändi Vanilla Ninja liikmeid on tabanud beebibuum, sest kuuldavasti ootab last ka Katrin Siska. 

Ajakiri Naised kirjutab, et mõne kuu eest eitas Siska rasedust, kuid praegu annab kõhuke lapseootusest kindlalt märku ja seda pole võimalik enam varjata. Siska lähikonnas viibivad inimesed ütlevad, et Siska jääb peagi lapsepuhkusele ja beebi näeb ilmavalgust mais või juunis. Tema rasedust kinnitavad ka mõned kolleegid Lindakivi kultuurikeskusest, neil kõigil on direktori esiklapse sündimise üle siiralt hea meel.

Kuuldused kinnitavad, et lapse isa on Siska kauaaegne kallim, ärimees Kristjan Varik. Paar tutvus 1.jaanuaril 2007 klubis BonBon.

Hiljuti sai emaks teine endine Vanilla Ninja liige - Lenna Kuurmaal sündis märtsi alguses tütar.

Allikad: Õhtuleht/ajakiri Naised

---------------
  • Kati tegemistest veel niipalju, et ta oli 9. märtsil Keila Tervisekeskuses toimunud tai- ja kickpoksi profiturniiri Xplosion Fight Series pressiesindajaks.
Ürituse eesmärgiks oli tuua kokku valdavalt Ida-Euroopa parimad võitlejad, et anda neile võimalus teostada end kõrgtasemel, pakkuda publikule enneolematuid vaatemänge ning ühtlasi tutvustada kohalikke talente Suurbritannia treeneritele ja promootoritele.

"Xplosion toimub 1000-le pealtvaatajale mõeldud Keila Tervisekeskuse spordisaalis viimast korda, sest järgmine kord on plaanis see läbi viia juba suuremas saalis Tallinnas. Inimeste huvi Xplosion Fight Series Estonia vastu kasvab kiiresti ka väljaspool Eestit - seda tahab Tallinnasse tulla filmima mainekas rahvusvaheline telekanal Extreme Sport," selgitas Katrin ürituse pressiteates.
  • Samuti tegutseb Siska endiselt Artjom Savitski mänedžerina. Artjomil ilmus äsja laul pealkirjaga "7 roosi", millele filmiti ka muusikavideo.
    "Kogu tiim koosnes Artjomi headest sõpradest ja tuttavatest, mis tegi video tegemise atmosfääri palju mugavamaks. Filmimine toimus TTÜ Tudengimajas ja G-Star sponsoneeris riietega. Tehnika osas aitas H.L Production. Tegemist on Artjomi 5. singliga, mille muusika kirjutas ta ise ning sõnad tegi Berit Sal-Saller," selgitas Artjomi manager Katrin Siska värsket singlit tutvustavas pressiteates.