kolmapäev, 27. märts 2013

KROONIKA: LENNA JA ROBERTI TÜTREKE DIKTEERIS VÕTTEGRAAFIKUT

Jaan Pehk ja Lenna sarjas "Tupiktänava mehed"


Lenna Kuurmaa on nii nõutud tegija, et järgmisel neljapäeval Kanal 2 ekraanile jõudva komöödiasarja "Tupiktänava mehed" tegijad olid koguni valmis kannatlikult ära ootama, mil Lenna ja Robert Vaigla tütreke ilmavalgust näeb, kirjutab seltskonnaajakiri Kroonika.

Kuigi sarjas käib ka trall lapse sünni ümber - seal kajastub nii Lenna lapseootus kui ka värske emadus -, lapsukest otseselt ekraanil figureerivat beebinäitlejat siiski ei saa. Kaudselt on aga temagi ju seal tegija!

Kuurmaal on sarjas keskne roll - ta kehastub ühe peaosalise, samuti laulja Jaan Pehki mängitud tegelase abikaasaks. Neile sekundeerivad Märt Avandi, Helene Vannari ja Aleksander Eelmaa.

"Lenna ütles kohe sarja tegemise alguses, et ootab last, ning meile sobis see väga - ka sarja tegelased soovisid lapsi, nii saimegi Lenna emakssaamise sisse tuua," rääkis "Tupiktänava meeste" produtsent Jaan Laugamõts ajakirjale.

Nii karmid, kui Hollywoodis, et neli päeva enne ja viis päeva pärast sünnitust peab naisnäitleja tööks valmis olema, meie produtsendid õnneks siiski ei ole: "Võttegraafikut tehes panime väga täpselt Lenna tegelase osa paika ja arvestasime lapse sünniga. Lenna tütreke sündis märtsi algul ja värske ema sai rahulikult oma lapsega olla."

Sari "Tupiktänava mehed" Kanal 2-s 4. aprillil kell 21:30. Kordused 5. aprillil kell 13:00 ja 7. aprillil kell 21:20.

Tutvustus:
Uue komöödiasarja peategelased, pisisuli Raul (Märt Avandi) ja tossike Artur (Jaan Pehk), on lootusetud päevavargad. Neid ühendab vankumatu usk, et kohe-kohe kargab neile pähe äriidee, mis teeb nad hoobilt miljonäriks. Arturil ja ta naisel (Lenna Kuurmaa) on sündimas laps ning kui kuri ämm (Helene Vannari) ei anna asu ning äi (Aleksander Eelmaa) on aheldatud ratastooli, näib olukorrast olevat vaid üks väljapääs. Raul soovitab Arturil oma lapseootel naisega vändata seksfilm ja see kalli raha eest maha müüa. Kuidas aga teha filmi nii, et keegi sellest midagi teada ei saaks? Eriti veel Arturi naine ise, kellel on kavandatavas "linateoses" peaosa?