kolmapäev, 12. juuni 2013

PIRET JÄTKAB "PEALTNÄGIJAS" KA UUEL HOOAJAL

"Pealtnägija" uus hooaeg drastilisi muutusi ei too, kuid toimetaja Kadi Jaanisoo ei naase ekraanile ka sügisel. 

Kadi Jaanisoo jäi ETV "Pealtnägijast" eemale 2011. aastal, kui talle sündis poeg. Märtsikuus sai Jaanisoo pere lisa ja Kadi jääb saatest eemale ka uuel hooajal, vahendab Menu.err

"Pealtnägijas" jätkab toimetamist Piret Järvis, kes liitus saatemeeskonnaga siis, kui Jaanisoo lapsehoolduspuhkusele jäi.

"Enne olin ma ainult meelelahutuslikku televisiooni teinud. Rahvusringhäälingus on kõik tõsisem ja läheb hulga rohkem süvitsi. Ja kuna mu ümber on parimad uurivad ajakirjanikud Eestis, siis nende kõrval töötades näengi mustvalgel ära, kuidas päris ajakirjandust tehakse. Selles mõttes on väga palju muutunud. Mitte arusaam meedia toimimisest, aga arusaam, kui erinevalt asju tehakse," ütles Järvis hiljuti Eesti Päevalehele antud intervjuus.

Suuri muutusi saate sügishooaeg kaasa ei too. ETV elusaadete toimetuse juhi Piret Priisaare sõnul püüab "Pealtnägija" hoida edaspidigi sama kõrget taset ning tuua vaatajateni olulisemad ja põnevamad ajakirjanduslikud teemad. Saate režissööripulti asub sügishooajast aga Raivo Maripuu.