neljapäev, 25. juuli 2013

LENNA AVALIKUSTAS TÜTRE NIME!


Lenna vihjas hiljuti Raadio 2-le antud telefoniintervjuus, et avaldab oma tütre nime ühe ajakirja augustinumbris. Nüüd on teada, et tegu on ajakirjaga Anne & Stiil.

Lenna Kuurmaa ja Robert Vaigla rääkisid ajakirjale, et nende tütreke Ami tuli märtsi algul ilmale erakorralise keisrilõike abil. "Kui keisrilõike narkoosi alt tulin, olin täiesti paanikas," meenutab Lenna. "Ma ei saanud ju midagi aru. Pisarad olid silmas ja ulgusin. Siis kuulsin lapse nuttu ja nägin uduselt, et Robi seisab teispool tuba, titt süles."

Kui Lenna voodiga lapse juurde veeretati ja arstid teda emaks saamise puhul õnnitlesid, taipas ta, et kõik on hästi. Sünnitus algas 2. märtsil komplikatsioonideta, ent võttis äkilise pöörde. Tuhud olid juba mõnda aega kestnud, kui ühel hetkel märkas ämmaemand midagi kahtlast ja ühtäkki oli palat sebimist täis. Sünnitusel viibinud Robert vaatas toimuvat abitult pealt ega saanud millestki aru.

"See oli nagu "Chicago Hope", meil mõlemal oli paras šokk. Et mis nüüd saab? Mul võttis junni jahedaks muidugi," tunnistab kitarrist tagantjärele.

Et midagi väga hullu ikkagi pole, mõistis mees siis, kui ämmaemand palati poole kiirustades talle hüüdis, et võtku ruttu fotokaamera kaasa. Seitse-kaheksa minutit hiljem tegi tüdrukuke elu esimesed hingetõmbed.

Nüüd naudib paar täiel rinnal lapsevanemarolli. Lenna esmajoones lavale tagasi ei kipu. Aeg-ajalt ta küll esineb, aga on langetanud valiku pühenduda aasta-poolteist täielikult lapsele: "Olin algul kindel, et vaevalt ma midagi oma elus muutma hakkan, aga kui laps oli sündinud, mõistsin, et päris nii ikka ei saa. Tahaks ikka Amiga olla ja seda aega nautida."