esmaspäev, 15. juuli 2013

LENNAD SALVESTAVAD SINUSOID STUUDIOS

Kristo Kotkas. Foto: Kris Moor


Reigo Ahven postitas täna keskpäeval Facebook`i järgmise rea: "Lennadega 'Sinusoid' stuudios hitte nikerdamas..". Neli tundi hiljem lisas Lenna oma FB kontole Instagrami foto sündmuskohalt (vaata siit).

Sinusoid Stuudio omanik on muusik ja produtsent Kristo Kotkas, kes ise mängib kitarri ja klahvpille No-Big-Silence`is. Tema juures on salvestamas käinud näiteks Ott Lepland, Tanel Padar, Shanon, Zetod, Mimicry, Liis Lemsalu, Metsatöll, Kosmikud ja paljud teised.

Ansambel Lenna pole seni avalikult öelnud, kus nad oma teise albumi salvestavad ja kes selle välja annab. On teada, et selle aasta lõpus või järgmise alguses ilmuva plaadi avasingel "Mina jään" lindistati Rootsi pealinnas Stockholmis produtsent Jerker Eklundi ja miksija Alar Suurna abiga ning selle andis välja Mihkel Rauale kuuluv Raud Meedia.

Lisaks euroloole, peale mida käis Lenna häälepaelte operatsioonil, on ilmunud veel singel "Sinule". Paari päeva eest kirjutas lauljatar Ninjaportaalile, et teise plaadi kolmandat singlit on oodata sügisel.