reede, 27. september 2013

KATI ASTUB VASTU OMA KOLMANDATELE VALIMISTELE


20. oktoobril toimuvad kohaliku omavalitsuse volikogu valimised, kus Keskerakonna ridades kandideerib Pirital ka Katrin Siska. 

Need on Katile kolmandad valimised. Kõik sai alguse 2009. aasta 18. augustil kui siis veel Tallinna linnavalitsuses töötanud Siska astus Keskerakonda.

Täpselt kaks kuud pärast liitumist Keskerakonnaga (ta oli partei 12 000-s liige) toimusid kohaliku omavalitsuse volikogu valimised, kus Katrin sai 229 häält. Ta kirjutas Ninjaportaalile: "Oodatud 100 hääle asemel sain lausa 229 häält, mis on minu kui Pirital esmakordselt kandideerinud noorpoliitikule väga hea tulemus! Olen ülimalt rahul :) Aitäh kõigile, kes mind toetasid! Nägin ka ise kõvasti vaeva ja tulemus on rõõmustav!"

Poolteist aastat hiljem, 6. märtsil 2011 toimusid Riigikogu valimised, kus tema poolt hääletas 249 inimest. Katrini valimisringkonnaks oli kesklinn-Lasnamäe-Pirita.

Enne valimisi kirjutas ta Ninjaportaalile, et on valimistulemuste osas kõigeks valmis kuid loodab muidugi parimat. Samuti kinnitas ta, et läheb "õigel päeval" ka ise valima (Lenna Kuurmaa kasutas toona eelvalimise võimalust).

Nüüd on aeg sealmaal, et järgmiste valimisteni on jäänud vaid loetud nädalad (eelhääletamine algab 10. oktoobril). Katrin kandideerib nendel kohaliku omavalitsuse volikogu valimistel taas Pirital, endiselt Keskerakonna ridades. Loodame, et tal läheb hästi. :)