pühapäev, 8. september 2013

TALLINNA TV OLI HÄDAS "RAHVA AASTA" NÄITAMISEGA



Pühapäeva, 8. septembri õhtul pidi Tallinna Tv näitama 30. augustil Vabaduse väljakul toimunud kontsertetenduse "Rahva aasta" salvestust.

Kell 21:55 algama pidanud saate eetrisseminekuga oli aga palju jama. Kontsert oli juba teles sisse juhatatud kui järsku läks ekraan minutiteks pimedaks. Seejärel paisati eetrisse hoopis Nokia Kontserdimajas filmitud meeslauljate esinemised. Pisut enne kella veerand ühtteist näidati uudistesaate "Täna" kordust, mis pidi saatekava järgi algama üle tunni hiljem, kell 23:25.

Lõpuks, kell 22:30 algas "Rahva aasta". Lenna esitatud "Õnnelaul" ja "Kogu tõde jüriööst" näidati ära kuid järgmise esineja Fredi Pärsi pala "Ei mullast" ajal, vaid kaksteist minutit peale programmi algust, kadus saade järsku eetrist ja ekraanil oli taas pimedus pisikese testekraaniga. Kolm minutit peale vaikust algas hoopiski saade "Pühapäevatee", millele järgnes uudistesaate kordus.

Täies pikkuses näitas Tallinna Tv kontsertetendust kella poole ühest öösel.

Nagu Ninjaportaal juba kirjutanud on, oli ürituse "Rahva aasta" avapalaks Lenna "Õnnelaul". Tugevas vihmasajus esinenud Lennale toodi laulu ajal vihmavari ja kuna sadu oli väga tugev, võttis lauljatar poole loo ajal eest ka prillid.

"Tere õhtust kõigile!" hüüdis Lenna peale esimese loo lõppu. "Tänane kontsert on pühendatud laulvale revolutsioonile. Tänane kontsert on pühendatud rahvale. Teile."

Tema teiseks lauluks oli "Kogu tõde jüriööst", mille ajal tuli üks meesterahvas ta vihmavarju hoidma.

Hiljem laulis Lenna koos teiste solistidega laulu "Ei ole üksi ükski maa".











Videod:


Lenna Kuurmaa - Õnnelaul @ Rahva aasta by bigproblem11 


Lenna Kuurmaa - Kogu tõde jüriööst @ Rahva aasta by bigproblem11


Kõik esinejad - Ei ole üksi ükski maa @ Rahva... by bigproblem11