esmaspäev, 11. november 2013

JUHHEI! ILMUS LENNA "TEINE"!

Käes on kauaoodatud päev: täna, 11. novembril ilmus Lenna teine sooloalbum "Teine".

Ansambli Lenna kitarrist Mihkel Raud, kes on uue plaadi jaoks loonud viise ja laulusõnu, kirjutas Facebook`is: "Täna ilmus Lenna uus album nimega "Teine". Minu jaoks oluline eelkõige seetõttu, et üle 15 aasta õnnestus taas terve plaaditäis muusikat kirjutada. Aitäh selle võimaluse eest, Lenna Kuurmaa!"

Tõsi, poodides täna päeval veel albumit müügil polnud. Ninjaportaal uuris olukorda kella 14 ajal Tallinnas Viru Keskuse poodides Lasering ja Rahva Raamat, samuti Solarise Apollos, Kristiine Keskuse Prismas ning Järve Selveri Apollos - kuskil polnud plaadist veel jälgegi kuid eks see õige pea lettidele saabub.

"SEAL KUS JÄLJED..." DEBÜTEERIS UUNO EDETABELIS

Uuelt albumilt, mille andis välja Mihkel Rauale kuuluv Raud Meedia OÜ, on seni avaldatud kaks raadiosinglit: "Mina jään" (jaanuaris 2012) ja "Seal kus jäljed kaovad maast" (oktoobris 2013).

Ballaadi "Mina jään" edulugu on meile kõigile hästi teada kuid "Seal kus jäljed..." alles hakkab raadiojaamades tegusid tegema.

Laul, mida on artikli kirjutamise ajal härra Raua SoundCloud`i lehelt kuulatud pisut enam kui 18 200 korda, on sisenenud raadio Uuno enimmängitud lugude edetabelisse Uuno TOP 25 - uuena kohale #14. Nädala kõrgeima uue tulija (õigemini uute tulijate) au kuulub seal Eminemile ja Rihannale, kelle "Monster" alustab 13. positsioonilt. Pingerivi juhib Katy Perry "Roar".

Lenna uus album tundub eeltellimiste põhjal edukas olevat: eelmise nädala teisipäeva õhtust on see Laseringi e-poes esikohal. Vahepeal võttis tuurid üles ning möödus J.M.K.E. kauamängiv "Võtke istet, vanamutt!" kuid siis rebis Lenna jälle ette.

PLAADI ESITLUSKONTSERT SAI LISAPILETID

4. detsembri õhtul Tallinna vanalinnas, kohvikus Sinilind toimuva albumi "Teine" esitluskontserdi piletid müüdi läbi paari päevaga. Nüüd on Piletilevis saadaval lisapiletid kuid kauaks neid ei jätku, kiirustage kellel veel pole!

Lisaks sellele, et 10-eurose pileti eest saab kontserdile, saab pileti näitaja Sinilinnus ka Lenna plaadi omanikuks, nii et igati väärtuslik kaup! Ansambel Lenna on 4. detsembril lubanud teha umbes 2-tunnise kava: kuuleb uusi ja vanu laule, mõned palad on ka Mihkel Raua kunagise bändi Mr Lawrence repertuaarist.

MILLISED LOOD ON PARIMAD?

Vanilla Ninja Portaalis on tänasest üleval gallup, kus saate anda oma hääle lemmiklauludele albumilt "Teine" (lugusid saab kuulata siit). Võite hääletada ühe või lausa mitme pala poolt, aega on 5 nädalat. Tänud ette! :)