kolmapäev, 20. november 2013

LENNA RÄÄKIS TEREVISIOONIS FILMINDUSEST

Lenna oli täna hommikul veidi enne kella kaheksat külas ETV Terevisioonis, kus nad saatejuht Urmas Vainoga rääkisid põhiliselt filmindusest.

Pimedate ööde filmifestivali programmis on sel aastal paljude teiste väärtfilmide seas ka soomlaste "8-pallo" Lennaga. Linateost on korra juba näidatud ning kõigil huvilistel veel võimalus näha sellel laupäeval, 23. novembril kell 14:00 Tallinna kinos Artis ja järgmisel kolmapäeval, 27. novembril kell 17:00 Tartus, kinos Ekraan. Lenna ise tunnistas, et ta pole veel filmi näinud ja piletit PÖFF-ile ka veel pole.

Veel räägiti filmide castingutest, Soome ja Eesti erinevustest filmi tegemisel (samuti üleüldistest erinevustest riikide vahel). Põgusalt mainiti, et Lennal ilmus uus plaat.



Hiljem kirjutas Lenna Facebook`is: "Oleks ma teadnud, et Urmas Vaino nii põhjapanevaid küsimusi täna küsib..olen aru saanud, et üldist ja ümmargust juttu ei ole mõtet ajada.Seega vastan tema küsimusele nii, valides ühe olulise teema-ma ei taha sõita Soome selleks, et saada kvaliteetset ja head arstiabi.Ma ei taha sõita selleks veel kaugemale.Arstiamet on hindamatu.Nad päästavad elusid!Ja on kurb näha, et meie spetsialistid mujale lähevad,sest Eesti ei võimalda neile väärilist elu.Me ei tea kunagi millal võib meil, sõpradel, lähedastel, lastel vaja minna kiiret ja head arstiabi.Loodan, et selle teema olulisust märkavad need inimesed, kes otsuseid teevad.."

Vaata saadet (lõik Lennaga algab kui saate algusest on möödunud 49 min. 33 sek.)

Muide, saates oli külas ka ansambli Lenna trummar Reigo Ahven, kes koos moedisainer Piret Puppartiga tutvustas ajalehti.