teisipäev, 3. detsember 2013

ANSAMBEL LENNA ROKKIS SINILINNUS

Teisipäeva hilisõhtul toimus Tallinna vanalinnas, kohvik-klubis Sinilind ansambli Lenna teise stuudioalbumi "Teine" esitlus, mis võeti kohalolijate poolt väga hästi vastu. Publikut oli palju, teiste seas liikusid näiteks muusikud Antti Kammiste ja Vaiko Eplik ning muusikakriitik Tõnis Kahu. Esireas olid kohad sisse võtnud sakslannad, kes olid oma näod triibuliseks võõbanud- just nii nagu Lenna oma uue plaadi esikaanel. 

Ansambli etteaste kestis tund ja 40 minutit. Kolmapäeval kontserdile minejatel ei tasu hilineda, sest sinises kleidis Lenna tuli teisipäeval lavale kell 21:05- seega vaid viis minutit peale väljakuulutatud aega. Sissepääs Sinilindu Kinomaja kõrvaltuksest (pöörake peale Viru väravaid paremale). Kui on soov üleriided garderoobi jätta, siis selle eest küsitakse 1 euro.

Esimesed kaks lugu olid uuelt albumilt, seejärel kõlas 2010. aasta pala "Tigedad liblikad" ja edasi esitatigi laule esimeselt ja teiselt albumilt vaheldumisi. Paar pala kõlas ka Mihkel Raua bändilt Mr. Lawrence.

Esimene tulise aplausiga lugu oli üsna alguses kõlanud "Supernoova", mida Lenna nimetas ansambli uueks lemmikuks. Väga hea vastuvõtu sai ka folk-kantrilugu "Vabaduselauluke" - sellest edasi oli publik juba suures hoos.

Paar pühendustega laulu oli ka - loo "Kotkasilm" pühendas Lenna plaadi ühele produtsendile Kristo Kotkasele (loomulikult tänu tema perekonnanimele) ja "Sinule" oli pühendusega Lenna vanaemale.

Lisalugusid kõlas kolm. Millised need olid, jäägu esialgu saladuseks, et ka homme üllatusi oleks. Vihjeks vaid niipalju, et üks lugu kõlas üritusel kaks korda - kuid erinevas võtmes :)

Uus plaadiesitlus juba 4. detsembril kell 21! Ikka Sinilinnus!