reede, 6. detsember 2013

KOLLAST KÕMU :)

Veidi kõmulisi uudiseid: Kroonika kirjutab, et Lenna ja Robert müüvad korterit ning Piret on Kallervost lahku läinud.

Piret Järvis vahetas trummari laulja vastu 

Nüüd on klaar, et muidu varemgi oma trummarist kihlatu Kallervo Karuga kokku-lahku käinud saate "Pealtnägija" üks juhte ja laulja Piret Järvis (29) on sellele suhtele lõplikult punkti pannud. Väidetavalt on Kallervo endale juba uue silmarõõmugi leidnud. Nüüd seisab ka Pireti kõrval uus noorsand - alternatiivansambli Slippery Slope laulja ja kitarrist Egert Milder, kes on igapäevaselt ametis kinnisvaraarendusfirma Kaamos Ehitus eelarvestaja-objektijuhina.

"Huvitav, kust sellised jutud?" küsib Egert Milder. Ta kinnitab, et tunneb tõesti Piretit, kuid ei enamat - ta soovib jääda härrasmehelikult diskreetseks. Piret jätab Kroonika pöördumise esialgu vastuseta.

Järvis ja Karu olid koos üle kuue aasta. Noored kohtusid, kui Kallervo toonane bänd Slide Fifty ühel kontserdil oma populaarsuse tipul olnud Vanilla Ninjat soojendas. Paar kihlus 2007. aasta jõulude paiku, teineteisele pühendumise märgiks tätoveerisid nad kihlasõrmused lausa oma kehale. Kallervol on "sõrmus" tätoveeritud käsivarrele, Piretil aga kuklale.

Lenna Kuurmaa ja Robert Vaigla panid kodu müüki

Lauljatar Lenna Kuurmaa (28) ja muusik Robert Vaigla (28) on otsustanud maha müüa oma ühise kodu Tallinnas Järvel.

Kolmetoaline avatud planeeringuga ja maitsekalt renoveeritud, veidi üle kuuekümneruutmeetrise korteri on noored oma käe järgi kahetoaliseks sättinud ja vaid looduslikke materjale kasutades kaunilt üles vuntsinud. Nüüd on see müügis 95 000 euro eest.

Kolme aasta eest rääkis Lenna, et näeb end pigem inimesena, kes koliks hea meelega linnast maale. Täpselt aasta hiljem, 2011. aasta maikuus täituski naise unistus - temast sai talu omanik Võrumaa metsade vahel.