pühapäev, 26. jaanuar 2014

LENNA: OLENEMATA TULEMUSEST JÄTKAN SAMAL RAJAL KUI VÄHEGI VÕIMALIK!

Artikkel portaalist Publik:

Lenna Kuurmaa, kes sel aastal osaleb Eesti laulu karussellil looga "Supernoova", mis juba ammu kõigi eestlaste kõrvus kummitab, jagas Publikuga oma mõtteid konkursi eel. Selgub, et tegu pole spetsiaalselt kirjutatud eurolooga, vaid bändi ühise ehtsaima originaalloominguga.

Olles pärast emaks saamist taas lavalaudadel, tunneb Lenna end imeliselt. "Arvan, et emaks saamine muudab iga naist täiuslikumaks. See on naisele loomulik roll. Aga selge see, et iga töö nõuab oma aja ja nõuab ka pühendumist. Hea meelega naudin kodusemat ja rahulikumat elu, sest minu lavaelu on olnud üsnagi intensiivne siiani. Seega ma ei tunne, et oleksin midagi ohverdanud. Pigem vastupidi," räägib ta avameelselt.

Lisaks eneseleidmisele eraelus, naudib Lenna edu ka tööalaselt ning tunnistab, et tegeleb lõpuks sellega, mis talle rõõmu pakub. "Olenemata tulemusest jätkan samal rajal kui vähegi võimalik! "Supernoova" sai albumi peale tehtud ja mõtlesime, et võiks selle konkursile saata alles hiljem," paljastab Lenna loo võistlustulla sattumise.

Lauljatar tunnistab, et pole küll veel kõigi teiste võistluslugudega kursis, kuid järgib hommikuti "Terevisiooni", kus kandidaadid riburadapidi üles astuvad. "Erilisi üllatusi pole siiani näinud veel. Kõige vahvam ja meeldejäävam on olnud Super Hot Cosmos Blues Band."

Senistest Eurovisioonile saadetud lugudest on Lennale kõige südamelähedasem Ott Leplandi laul "Kuula". "Kui laul on hea, ei ole vahet minu jaoks, millises keeles see on esitatud," arvab Lenna, kes viimasel ajal on siiski eelistanud muusikasõpru kõnetada eesti keeles.