reede, 21. veebruar 2014

SELGUVAD "EESTI LAULU" VIIMASED VIIS FINALISTI

Täna, 21. veebruaril selguvad võistluse "Eesti Laul 2014" viimased viis finalisti. Parimate valimisel saavad otsustavaks nii televaatajate kui žürii hääled. Saadet juhivad Helen Sürje ja Henrik Kalmet. Stuudio tagumises ruumis võtavad kohad sisse Indrek Vaheoja ja uue kommentaatorina Mart Juur.

Kümne poolfinalisti seas on ka kolm muusikut ansamblist Lenna: klahvpillimängija Madis Muul esineb Nioni koosseisus kolmandana, basskitarristid Tõnis Kivisild ja Robert Vaigla Trafficust seitsmendana. Edu!

Robert Vaigla ütles neljapäeval ETV "Ringvaatele", et kuigi nad mõlemad elukaaslase Lenna Kuurmaaga osalevad tänavu "Eesti Laulul", neil omavahelist konkurentsi pole.

"Eks meil on mõlemal väga head lood," tõdes Vaigla.

"Ei, me ei kakle. Lõppude lõpuks see lõpptulemus ei olegi kõige tähtsam, peaasi, et me ise jääme rahule oma esitusega," arvas ta.

2. poolfinaali esinejad esinemisjärjekorras:

1. Norman Salumäe "Search" (autor: Norman Salumäe)
2. Lauri Pihlap "Lootus" (Lauri Pihlap)
3. Nion "Muud pole vaja" (Karl Kanter, Keit Triisa, Marilyn Jurman)
4. Maltised "Elu" (Jakko Maltis)
5. Sofia Rubina "City Lights" (Priit Juurmann, Sofia Rubina)
6. MiaMee "Fearful Heart" (Liina Saar, Liisi Koikson)
7. Traffic "Für Elise" (Stig Rästa, Silver Laas)
8. Maiken "Siin või sealpool maad" (Kadri Koppel)
9. Sandra Nurmsalu "Kui tuuled pöörduvad" (Sven Lõhmus)
10. Brigita Murutar "Laule täis taevakaar" (Rainer Michelson, Feliks Kütt)

Vaata 2. poolfinaali reklaamklippe

Viis finalisti valitakse välja žürii ja rahvahääletuse kombinatsioonina. Kummaltki poolt tulnud punktid liidetakse ning viis suurima toetuse saanud artisti pääsevad lõppvõistlusele, mis toimub 1. märtsil Nokia Kontserdimajas.

Rahvahääletuseks avatakse reedese poolfinaali ajal telefoninumbrid, kõikidel soovijatel on võimalus oma lemmikuid toetada. Otseülekanne ETV-s algab kell 21:45.