pühapäev, 9. veebruar 2014

TÄNA SALVESTATI "SUPERNOOVA" ESITUS "EESTI LAULU" JAOKS

Täna südapäeval asusid "Eesti Laulu" konkursi poolfinalistid ETV-s oma laule salvestama.

Enne salvestust oli telemaja täis sagimist ja harjutamist. Muusikud soovisid oma esitusele anda viimase lihvi, et tulemus oleks täiuslik ja nauditav, kirjutab portaal Menu.

Täna jäädvustati videosse Trafficu, Lauri Pihlapi, Nioni, Maltiste, Kõrsikute, Lenna, Norman Salumäe, Maikeni, Sandra Nurmsalu ja Brigita Murutari laulud.

Mihkel Raud kirjutas Facebook'is: "Käisime Lennaga täna Eesti Laulu salvestusel. Hästi vahva oli. Palju head muusikat ja keni inimesi. Päeval oli proov. Panime oma esinemisriided selga - täitsa kenad riided me meelest - ja läksime lavale. "Millised kostüümid teil salvestusel on?" küsiti. Stay tuned."



Kuidas "Supernoova" esitus õnnestus, näeme ETV-st reedel, 14. veebruaril, mil läheb eetrisse "Eesti Laulu" esimene poolfinaal.

Meil on aga võimalus Lennat ka täna telerist näha, kuna kell 23:55 kordab ETV saadet "ETV Live". Tegu on ansambli Lenna 2011. aasta kontserdiga Hobuveskis (esimene osa), kus Mihkel Raud esines bändi koosseisus esmakordselt. Teist osa saab vaadata 16. veebruaril kell 23:50.