pühapäev, 2. märts 2014

LENNA JA ROBI ARVAMUSED "EESTI LAULUST"

Lenna Kuurmaa ja Robert Vaigla andsid videointervjuu portaalile Publik, jututeemaks konkurss "Eesti Laul".

Lenna rääkis, et tal on kahju, et Super Hot Cosmos Blue Band'i ei valitud Eurovisioonile Eestit esindama. Talle meeldisid finaalis viis laulu, aga pidas neid kõiki võrdselt tugevaks- lauljatari jaoks puudus tänavu üks kindel ülitugev favoriit.

Robert lisas, et sel aastal puudus võistlusel võlts-glämm, toimus aus mäng.

"Sel aastal, tuues oma loo siia võistlusele, mina juba teadsin, et meil ei ole võidulugu," ütles Lenna. "Võrreldes näiteks "Mina jään"-iga on hoopis teine tunne sel aastal. Palju vähem pinget ja rahulikum. Just nii nagu Robi ütles- inimesed on tulnud siia lustima, samas andma endast maksimumi oma esituses ja see on oluline."

Küsimusele, kas nad ka järgmisel aastal "Eesti Laulul" osalevad, vastas Robert, et pole veel nii kaugele ette mõelnud. Lenna lisas, et kunagi ei saa ette öelda, võib-olla kirjutatakse lugu, mis võiks olla võidulugu. "Meie Mihkliga juba arutasime, et paar aastat võtaks küll puhkust nüüd sellest konkursist."

Tanja võiduloo kohta arvas Lenna, et lugu on liiga sarnane Loreeni "Euphoriaga": "Aga muidu Tanja on võimas laval, see on hea".

Vaata intervjuud