esmaspäev, 21. aprill 2014

MIHKEL RAUD SUUNDUS POLIITIKASSE

Ajakirjandusse jõudis teade sellest, et Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) juhatus võttis täna (21.04.) erakonna liikmeks vastu muusiku ja saatejuhi Mihkel Raua.

Raud kinnitas oma Facebook'i lehel, et "Kolmeraudne" seetõttu TV3 eetrist ei kao: "Eeldus, et poliitilisse parteisse kuuluv inimene ei suuda olla intervjuusaate juhina neutraalne, on kahtlemata mõistetav. Ometi põhineb see eeldus küsimusele saatejuhi professionaalsusest. Ja ma arvan, et professionaalne saatejuht on võimeline poliitikuid - või ükskõik keda - hästi intervjueerima oma parteilisest kuuluvusest või mittekuuluvusest sõltumata. See on nii igal pool vabas maailmas ning ma ei näe ühtegi põhjust, miks peaks Eesti ses osas ülejäänud vabast maailmast erinema. Kummatigi olen ma nüüd Kolmeraudse vaatajate ees hoopis ausamas ning läbipaistvamas positsioonis. Ent kui vaatajad tajuvad, et nende saatejuht oma tööga toime ei tule, siis on aeg saatejuht välja vahetada, selge see."

Mis veel Mihklit puudutab, siis praegu on ajakirja Kroonika kodulehel käimas Aasta Meelelahutusauhindade rahvaküsitluse esimene voor, kus härra Raud on kandidaadiks parima meessaatejuhi kategoorias. Parima meelelahutussaate tiitlit proovib teiste seas võita "Laula mu laulu", kus - nagu me kõik teame, on osaliste seas Lenna Kuurmaa. Samas kategoorias on veel esindatud "Eesti Laulu" konkurss ("Supernoova" sai tubli neljanda koha) ja "Me armastame Eestit", kus Mihkel Raud üheks kapteniks ning saatekülalistena osalenud Ninjaneiud Lenna ja Katrin. Kui veel väga detailseks minna, siis valikus on ka "Eesti mäng" - on ju Piretki seal oma teadmisi proovile pannud :)

Oma hääled saab anda siin