reede, 19. september 2014

TÄNA TULEB MÜÜGILE LENNA JA MOONLANDI RAHVUSVAHELINE ALBUM!

Täna, 19. septembril ilmub Euroopas, sealhulgas Eestis, Itaalia projekti Moonland ja Lenna Kuurmaa ühine plaat, mida saab järgmisest kolmapäevast osta ka Põhja-Ameerikas.

Albumi annab välja Itaalia plaadifirma Frontiers Records ja Eestis levitab seda Playground Music Estonia.

Moonlandi stuudiokoosseis koosneb itaallastest, live'is mängivad Robert Vaigla kitarril, Reigo Ahven trummidel, Tõnis Kivisild bassil ning Madis Muul klahvpillidel.

Alessandro Del Vecchio produtseeritud viisikettal on 12 lugu:

1. "Heaven Is To Be Close To You"
2. "Open Your Heart"
3. "Crime Of Love"
4. "Poison Angel"
5. "When Love Is Gone"
6. "Out Of Reach"
7. "Live And Let Go"
8. "Cold As Ice"
9. "Over Me"
10. "Heart Made Of Steel"
11. "Look At Us Now"
12. "Another Day In Paradise"

Muusikapalade katkendeid saab kuulata siit.

Lenna enda lemmiklood albumilt on "Open Your Heart", "Live And Let Go" ja "Heaven Is To Be Close To You". Neist viimasele avaldati 4. septembril muusikavideo:


Kuula, kuidas kõlas "Open Your Heart" maikuus Itaalias toimunud kontserdil:


Selle artikli kirjutamise ajal, kell 2:45 öösel, on Moonland Feat. Lenna Kuurmaa album muusika- ja filmipoe Lasering e-poe edetabelis 9. kohal. Sama pingerea 12. positsioonil asub Kuurmaa osalusega mängufilmi "Kuhu põgenevad hinged?" DVD.

Lenna viimane rahvusvaheline plaat, Vanilla Ninja "Love is War" ilmus 2006. aasta maikuus, seega kaheksa aastat tagasi. Vahepeal on lauljatar andnud kodumaal välja sooloalbumid "Lenna" (2010) ja "Teine" (2013), mis võitnud kahelt Eesti Muusikaauhindade jagamiselt kokku viis auhinda, sealhulgas aasta parima debüütalbumi ning aasta laulu kategoorias. Kuurmaa võitis oma debüütplaadi eest ka parima naislaulja karika.

Edu uuele plaadile! :)