esmaspäev, 27. oktoober 2008

REPORTER.EE: KUHU ON TÄTOVEERITUD PIRET JÄRVISE KIHLASÕRMUS?

Saates ''Tantsud tähtedega'' püüdis Mart Sander välja uurida, kuhu on tätoveeritud Piret Järvise kihlasõrmus. Mart väitis, et nägi selle koha ära.

Hiljuti kirjutati seltskonnaajakirjanduse veergudel, et Piret Järvisel on üks maailma omapärasemaid kihlasõrmuseid. Nimelt on see sõrmus ihu peale tätoveeritud.

Piret lubas Sanderil tantsusaates seda salakohta ka piiluda. Saatejuht tegi seda loomulikult suurima heameelega, kuid jättis publikule siiski tätoka täpse asukoha mainimata.

Reporter.ee videot näed siit.

------------------------------

''Tantsud tähtedega'' kolmandas otsesaates (pühapäeval, 26. oktoobril) hääletati välja Erika Salumäe ja Kristjan Kuusk.

Kohtunike ja televaatajate hääli kokku liites selgus, et kõige vähem punkte said Erika ja Kristjan ning Piret ja Mairold. Zürii saatis koju Erika ja Kristjani.

Tantsustaare hindavad Ants Tael, Riina Suhotskaja, Märt Agu ja Merle Klandorf ning saadet juhivad Gerli Padar ja Mart Sander.

Seekordses saates tulid esitusele tango ja dzaiv.

Henrik Normann ja Kaisa Oja

Tael: Ilus edasiminek, ei olnud sellist kohmakust, nagu varem. Sammud ilusti selgeks õpitud. Rütm oli paigast ära kohati, aga stoori oli hästi välja mängitud.

Suhotskaja: Arengut on näha ja mulle meeldis see originaalne lõpp ka.

Punktid: 24

Piret Järvis ja Mairold Millert

Agu: See oli teie üks parimaid tantse selle saate ajaloos. Hästi valitud lugu ja kostüümid. Väga teielik. Jätkake samas vaimus.

Klandorf: Nõustun täiesti oma noorema kolleegiga.

Punktid: 27

Evelyn Sepp ja Marko Kiigajaan

Agu: Tangos tahaks mina näha, et see oleks rohkem põlvest all. Eriti just daam, aga Marko sina ka. Seda hiilivat ja tempode muutusi tahaks ka rohkem näha.

Klandorf: Polnud paha. See oli ikkagi väga hea.

Punktid: 28

Maarja-Liis Ilus ja Veiko Ratas

Tael: Ilus dzaiv oli. Mulle meeldis, kuidas saite rütmiga hakkama, aga Maarja väsis lõpuks ära. See tants on ulakas muidu, aga teie olite võibolla liiga korralikud.

Suhotskaja: Mulle meeldis teie lugu ja sul on tänase saate kõige ilusam kleit. Särtsakas ja energiline tants.

Punktid: 29

Erika Salumäe ja Kristjan Kuusk

Tael: Väga huvitav algus oli. Ütleme proffidele ka mõne sõna - Kristjan, sa tantsid selili natuke. Ei meeldinud pinge ülakehas, aga muidu oli tango päris huvitav.

Suhotskaja: Meeldis, et jõuline ja tugev oli, aga natuke hirmutav oli.

Punktid: 23

Lauri Pedaja ja Kristina Tennokese

Agu: Tõsi, natuke isegi oli akrobaatikat. Natuke isegi rohkem oli. Täitsa vinge tants oli. Kui jalalööke teed, vaata end peeglist, ülakeha jääb kangeka. Parem esitus, kui eelmises saates.

Klandorf: Dzaivis võiks rohkem olla svingielemente ja kiikumist, mida mina kahjuks ei näinud. Üldiselt oli see ikka tore rock'n'rollilik dzaiv.

Punktid: 26

Argo Ader ja Helena Liiv

Tael: Häiris jalad ees kõnd, lükka natuke takka, Argo. Ei meeldinud, et lasite vahepeal lahti ja tantsisite diskot.

Suhotskaja: Mulle väga meeldis see tants ning Argo sai sellega väga hästi hakkama.

Punktid: 27