kolmapäev, 26. november 2008

PIRET JA MAIROLD ALUSTAVAD NELJAPÄEVAL TANTSUSAATE FINAALI PROOVIDEGA

Vanilla Ninja Portaal võttis ühendust Piret Järvisega ning uuris, millega lauljatar viimasel ajal tegelenud on ja kas proovid menusaate "Tantsud tähtedega" finaaliks on juba alanud.

Kõigepealt kirjutas Piret, et külastas Ninjaportaali uuenenud kodulehte: "Nii tore näha ja teada, et endiselt Ninjaportaaliga mässata jõuad/viitsid. Uus kujundus on lahe, kuigi omamoodi on natuke kahju sellest endisest, nii kaua püsinud Ninjaportaalist. Aga tegelikult olen nõus, et muudatused on tervitatavad ja küllap harjun ma varsti uue lehega täpselt sama moodi ära nagu vanaga.

Aga, et millega siis mina viimasel ajal tegelenud olen. Esmalt kindlasti meie imeilusat ja lumist talveilma nautinud, aga ka lumevangis istunud ja otse loomulikult veidi tööd teinud. Kuna võtsin hiljuti vastu pakkumise asuda muusikatoimetajaks uude netiportaali TopTop.ee, siis olen tegelenud muusikalugude tegemise ja toimetamisega. Siiani on väga mõnus olnud. Lisaks töötan praegu ühe projekti kallal, mida samuti TopTop.ee-s lähiajal rakendada tahaks. Loodan, et olete pilgu peale heitnud ka Lenna New Yorgi blogidele, mis samuti TopTop.ee-s üleval on.

No ja siis veel tantsimine. Mairoldiga on meil nii, et ülepäeviti oleme mõne trenni aja kokku leppinud, aga siiani oleme enamuse neist oma isiklike asjaajamiste pärast ikkagi ära jätnud. Aga kuna juba pooleteist nädala pärast on finaalsaade, kus taas tantsima pean, siis on viimane aeg asja jälle tõsisemalt võtma hakata. Homseks on meil uus aeg kokku lepitud, eks näis kas seekord jõuame kohale. ;)

Kõiki maailma parimaid soove soovides,

Piret"