kolmapäev, 19. november 2008

TÄNA MTV EESTI EETRIS: ''KUULSUSTE EDETABEL - LÕPPMÄNG''

Täna, 19. novembril kell 20:00 esitlevad MTV Eesti kultussaates "Kuulsuste edetabel" muusikavideoid sarja eelnevais episoodides üles astunud Eesti muusikud ja seltskonnategelased, kirjutab MTV Eesti koduleht.

Kui tavapärases "Kuulsuste edetabelis" esitleb oma lemmikvideoid üks kuulus või kummaline kodanik, siis tänases erisaates kogunevad elu edetabelit koostama tervelt üheksa kuulsust. Videote valik selgub omalaadse muusikalise pokkeripartii käigus ning oma panused teevad lauljatarid Ines, Sofia Rubina ja Hannaliisa Uusma, räpparid G-Enka ja Tommyboy, Eesti industriaalroki lipulaeva Pedigree ninamees Bonne, moekunstnik Liisi Eesma, Vanilla Ninja raudvara Piret Järvis ning MTV Eesti VJ Martin Veisman.

Eelseisvas saates mängitakse maha nii indi- kui heviklassikat, ent iseäranis jõuliselt on esindatud räpp- ja hiphop videod. Lugude valiku tagamaad, võitjad ja kaotajad selguvad täna kell 20:00-21:00.

Kordused reedel, 21. novembril kell 12:00, laupäeval, 22. novembril kell 20:00, esmaspäeval, 24. novembril kell 13:00, kolmapäeval, 26. novembril kell 09:00