reede, 5. detsember 2008

LENNA JA HANNA-LIINA VÕITLEVAD NEW YORGIS VENE VIISA EEST

Artikkel portaalist TopTop.ee:

9. detsembril toimub Moskvas Tallinna päevade raames suur galakontsert. Üles astuvad Vanilla Ninja, Hanna-Liina Võsa, Marko Matvere ning ETV tütarlastekoor.
Kontserti saadab Georg Otsa nimelise muusikakooli bigbänd. Kohale on oodata nii Moskva kui Tallinna linnapead ja ülejäänud poliitilise korpuse koorekihti - kes saabub rongiga, kes lennukiga.

Just praegu jooksevad Lenna Kuurmaa ja Hanna-Liina Võsa New Yorgis Vene saatkonna vahet. "Vaja viisad välja võidelda! Ja korrutan veelkord, et ma ei ole Vanilla Ninjaga ühinenud, lihtsalt esineme samal laval!" naerab Hanna-Liina, kelle juures Lenna oma õpingute ajal USA-s ka ööbis. "Kontserdikava on siit nurgast ja sealt nurgast ning keskpõrandale kokku!" selgitab Hanna-Liina.

Lauljatar lisab ka, et käis viimati Moskvas umbes kümme aastat tagasi ja mälestused sellest reisist on siiani hästi toredad.

"Kahjuks ringivaatamiseks seekord palju aega ei ole - üks päev minek, teine päev kontsert ja kohe tagasisõit, aga ehk natuke jõuab!" on lauljatar optimistlik.

Viimased nädalad on kulunud vene keele õpingutele, mis neidistel täiesti roostes.

"Hoidke siis pöidlad pihus, et me Lennaga viisad kätte saaks!" hüüab Hanna-Liina veel kiirelt ja tuhiseb saatkonna poole.