neljapäev, 4. detsember 2008

LENNA JA PIRET SELGITAVAD, MIDA TÄHENDAB FRAAS "WE'RE CRASHING THROUGH THE DOORS TO GET THE CHERRY-TASTING CREAM"

Juba pool aastat on Ninjafännid erinevates foorumites ja kodulehtedel arutlenud selle üle, mida tähendab Vanilla Ninja laulu "Crashing Through The Doors" esimene fraas.

Lause "We're crashing through the doors to get the cherry-tasting cream" tähendab paljude arvates seda, et elus läbilöömiseks tuleb ületada kõik raskused, kuid leidub ka kummalisemaid selgitusi. Näiteks et Cherry on üleüldse üks neiu ja lool on seksuaalne alatoon... :P

Vanilla Ninja Portaal uuris laulusõnade autoritelt Piret Järviselt ja Lenna Kuurmaalt endilt, mida nad "Crashing Through The Doorsi" kirjutades tegelikult mõtlesid...

Piret: "Mingil põhjusel on tõesti "Crashing Through The Doorsi" sõnade tähendus väga palju arutelu tekitanud. Aga see on tore.

Iseenesest on aga loo sõnum lihtne. Kirsimaitseline kreem (ehk siis "cherry-tasting cream") on meie loos sünonüümiks millelegi väga isuäratavale või meeldivale siin elus - olgu selleks kreemiks siis mõni suurem soov, unistus või eesmärk, või miks mitte ka inimene.

Meie soovitame oma eesmärgi saavutamiseks võtta kokku kõik oma jõuvarud, unustada eelarvamused ja hirmud ning tormata pea ees ilma pikemalt mõtlemata läbi kõikide uste, mis teel ette võivad jääda/tulla.

Ehk, et - püüelge julgelt oma unistuste poole, ärge kunagi sihti silme eest laske. Tee oma eesmärgi saavutamiseks võib olla teinekord keerulisem, kui me ootaks või loodame, aga kõik takistused on ületatavad ja alla ei maksa anda.

Kõikide kirsikreemimaitseliste unistuste täitumist soovides,
Piret"

Lenna: "Eks see mõte on ikka see - et saada midagi väga head, ihaldatut ja magusat- selleks tuleb jalaga uks lahti lüüa.

Ise midagi sülle ei saja ju teadupärast. Et saada mida tahad - tuleb sellele järgi minna. Ja võtta. :) See on põhi meaning sellel fraasil."