neljapäev, 5. veebruar 2009

KALLERVO KARU EUROLEMMIKUD

Iga-aastane Eesti popmuusikute mõõduvõtt algab kohe veebruari algul — 6. ja 7. veebruaril näeb ETVst kahte esimest saadet, finaalsaade jõuab eetrisse 7. märtsil. Kellele ennustab võitu Kallervo Karu?

Kallervo kirjutab ajakirjas Naised, et tema kolm lemmikut on Trafficu "See päev", Ithaka Maria "One Last Dance" ja Laura "Destiny".

Trafficu laulu kohta leiab Karu, et see on üks parema ülesehitusega lugusid sel aastal. "Traffic sobib sellesse kompotti, nagu oleks ta sinna loodud. Tavaline lugu, milles on samas meeldejäävust ja ka miskit erinevat, nagu näiteks kolme peale liikuv trummibiit ja Koit Toome poolt juba proovitud falsetiosa."

Ithaka Maria loost kirjutab Kallervo järgmist: "Teistest lugudest erineb see juba rütmika poolest. Naljakas, et enne refrääni on oskuslikult miksitud Depeche Mode'i kidrakäik ja Tainted Love'i lauluosa."

Ka Laura "Destiny" võib Kallervo meelest jõuda esikolmikusse: "Sven Lõhmuse armastatud müstilisus ja eurobiit on segatud korralikuks kompotiks, millele loodetavasti visuaalne pool saate ajal Laura näol miskit lisab. Meeldiv lugu, kuid natuke liiga etteaimatav."