neljapäev, 21. mai 2009

ÕHTULEHT: LENNA POLNUD RAHUL MEIGI JA JUUKSEPIKENDUSTEGA

Homme avatavale Indrek Galetini aktifotonäitusele "Amour – lemmikloomade eri" jääb üles riputamata Lenna Kuurmaa foto maoga. Ehkki kõik, kes pilti näinud, kiidavad seda, elukaaslane Robert Vaiglagi kiidaks pildi avalikustamise heaks, kuid Lenna keelab selle näitamist, kirjutab Õhtulehe koduleht.

Lenna valis fotole kaaslaseks kahemeetrise beeži boa. Algul olevat neiu öelnud, et kõik on super, kuid lõppkokkuvõttes otsustas ta siiski, et aktifotot ei või näitusele üles panna ja juunis heategevusoksjonil müüa. Nimelt ei ole ta rahul meigi ja juuksepikendustega, ehkki määras stiili omal käel.

Lenna elukaaslase, Trafficu kitarristi Robert Vaigla sõnul oli tegu neiu enda otsusega. Küsimusele, kas teda oleks häirinud, kui Lenna alastifoto kuu aega Rotermanni keskust kaunistanuks, pahvatab noormees vastuseks: "Mind? Ei oleks. Miks see oleks pidanud mina häirima?"

Galetini esimese aktifotonäituse "Amour – vahet pole" tarbeks poseeris Lenna mullu koos Piret Järvisega. Siis jäi ta tulemusega igati rahule, ent kinnitas, et ei kavatse rohkem alasti poseerida.

Siiski ilutses ta mullu mais ajakirja FHM kaanel. Tõsi, FHMi kaanetüdrukud ei ole päris alasti, Lenna oli peale pesu selga jätnud ka pintsaku. Algselt oli fotoseeria mõeldud Playboyle, ent jäigi seal avaldamata ihu liigse kaetuse tõttu.