kolmapäev, 29. detsember 2010

VANILLA NINJA 2010

2010. aastal oli Vanilla Ninjast taas väga vähe kuulda. Veidigi rõõmu pakkusid meile uued VN šokolaadijäätised ja teade, et Ladina-Ameerikas plaanitakse tootmisse anda Ninjade nukud ning neist animasari teha.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

LÕPPEVA AASTA OLULISEMAD UUDISED VANILLA NINJA KOHTA:

JAANUARIS avaldas meedia uudise, et kolmele ninjatüdrukule - Katrin Siskale, Piret Järvisele ja Lenna Kuurmaale kuuluv ettevõte Vanilla Ninja Records OÜ teenis oma esimesel majandusaastal üheksa kuuga üle miljoni krooni.

Samuti filmisid Ninjad jaanuari alguses reklaamklipi oma uutele jäätistele.

VEEBRUARIS kordas TV14 saadet "Tallinna päev 2009", kus esines ka Vanilla Ninja koos Estonian Dance Big Bandiga.

MÄRTSIS jõudsid Vanilla Ninja uued šokolaadijäätised esimestesse poodidesse.

APRILLIS sai fännileht Love-Ninjas.com jälile kolmele Vanilla Ninja laulule, mis on tehtud saksakeelseks.

Lugude esitaja on Christian Lais, kes teeb koostööd... David Brandesega. Selgus, et 2008. aastal avaldasid nad laulu "Ich hab dich nie verloren" (Ninjadel "I Don't Care At All"), aasta hiljem pala "Wehrlos" ("Heartless") ja 2010. aasta alguses "Doch es tut weh" ("Stay").

TV3 saates "Elu veinimõisas" laulsid osalejad "Club Kung Fu'd" (tõsi küll, veidi muudetud sõnadega...)

MAI: Katrin, Piret ja Lenna olid Brasiilias ilmunud ajakirja Magazine 77 kaanetüdrukud.

SEPTEMBRIS reastas Eurovisiooni lauluvõistluse portaal Esctoday.com kümmet kõige üllatavamat viimase koha omanikku rahvuslikes eelvoorudes.

Tabelis platseerus neljandaks Vanilla Ninja 2003. aasta "Club Kung Fu", mis ülisuurest publikumenust hoolimata jäi rahvusvahelise žürii häälte tõttu jagama viimast kohta Viienda Elemendiga.

TV3 saate "Võta või jäta" 18. septembril alanud uut hooaega reklaamiti telekanalis Vanilla Ninja hitiga "Dangerzone".

OKTOOBRI viimasel päeval avaldas Vanilla Ninja Portaal Lenna, Pireti ja Katrini uhiuute nukkude fotod. Nukud loodab tootmisesse anda Hector Faune, Ladina-Ameerika plaadifirma Broken Records International asutaja ning juht, kes tegeleb hetkel nii Vanilla Ninja nukkude kui ka joonissarja (!) tootjate otsimisega.

"Me soovime Vanilla Ninjat näidata sel viisil seetõttu, et oleme inspireeritud '80ndate joonissarjast, mille osalejad nägid välja nagu Barbie nukud - ja olid kõik muusikud," avaldas Faune hiljem Ninjaportaalile saadetud kirjas.

"Joonisfilmi nimi oli Jem, nukud mängisid selles muusikainstrumente," lisas ta.

Faune sõnul on Vanilla Ninjal piisavalt potensiaali, et neist joonissari teha ja nukud müügile paisata. Sarja osas loodetakse koostööd teha Disney Latino või teiste sarnaste kompaniidega. "Muusika on [Vanilla Ninjal] parem kui Jonas Brothersil (kel on samuti leping Disney kanaliga - VNP) ja see kolmeliikmeline üliandekatest ja kenadest tüdrukutest koosnev bänd on tõestanud edu üle maailma."

Oktoobris kõlas Ninjade "Tough Enough" Kanal2 noorteseriaalis "Ühikarotid" ning Eurovisiooni lauluvõistlusele pühendatud fännileht oikotimes.com avaldas "uudise" Vanilla Ninja uuest albumist (tegu oli siiski 2006. aasta mais ilmunud plaadiga "Love is War").

NOVEMBRIS ilmus Vanilla Ninja ja Broken Recordsi koostööst artikkel Tšiili populaarseimas ajalehes Las Ultimas Noticias (LUN).

Hector Faune külastas novembrikuus Eestit ja kohtus siin VN liikmetega. "Arutasime asju ja rääkisime ärist, nii et midagi nagu toimub, aga siin Eesti rindel hoiame siiski vaikset joont," ütles Lenna kohtumise kohta Raadio 2-le.