reede, 28. jaanuar 2011

"EESTI LAULU" POOLFINAALE JUHIVAD PIRET JA LENNA!

"Eesti Laul 2011" poolfinaale juhivad Piret Järvis ja Lenna Kuurmaa. Mõlemad artistid osalesid laulukonkursil eelmisel aastal, esimene neist grupiga Disko4000 ja teine omanimelise bändiga, kirjutab Õhtuleht.

Lenna laul "Rapunzel" jõudis kahe parema pala sekka ning sellest on saanud viimase aja üks suurimaid hitte. "Eesti Laulu" poolfinaalide vedamist peavad mõlemad põnevaks väljakutseks.

"Olen Vanilla Ninja koosseisus osa võtnud kunagisest "Eurolaulust" ning mullu oma uue bändiga ka "Eesti Laulust". Nüüd on hea võimalus ka teisel poolel kaasa lüüa ning panustada tähtsaima kodumaise lauluvõistluse korraldusse," räägib Piret. Osalejate nimekiri on tema sõnul mitmekesine ja huvitav ning kahe poolfinaaliga süsteem muudab kogu konkursi põnevamaks.

Lenna sõnul tuli korraldajate pakkumine saatejuhiks saada meeldiva üllatusena. "Olen meeleldi valmis osalema. Teeme ühes Piretiga poolfinaalid hoogsaks ja heatujuliseks ja aitame kümme parimat lõppkontserdile," lubab Lenna.

ETV meelelahutustoimetuse juhataja Mart Normet kinnitab, et juba poolfinaalides on televiisori ette asja ka huumorisõpradel, kes ei pea kannatama finaalini. "Kas me just Lennale ja Piretile vuntsid või klounininad ette kleebime, aga lõbusad saavad need saated kindlasti olema," sõnab Normet.

Lenna ja Piret astuvad esmakordselt üles esimeses poolfinaalis 12. veebruaril ETV ekraanil ning uuesti 19. veebruaril teise poolfinaali saatejuhtidena. Nende vedamisel selgitatakse mõlemas saates välja viis parimat laulu, mis jõuavad 26. veebruaril Nokia kontserdimajas toimuvasse finaali.

(Finaali juhivad taas Märt Avandi ja Ott Sepp. Homme, 29. jaanuaril toimub Solarise Keskuses Tallinnas konkursi "Eesti Laul 2011" lugude salvestamine "Ringvaate" telesaatele.

Kell 11:30 algavale salvestusele tulevad kohale pea kõik poolfinalistid, et päeva jooksul kaamera ees üles astuda. Salvestamine toimub keskuse teisel korrusel "Ringvaate" stuudio esisel alal.

Samuti ärgem unustagem, et veebruaris jääb kahe poolfinaali vahele Nokia kontserdimajas toimuv Eesti Muusikaauhindade tseremoonia, kus Lenna võib võita viis auhinda - VNP)
.

Kõiki lugusid saab kuulata SIIT!