teisipäev, 23. august 2011

SEITSE AASTAT NINJADE EDUKAIMA SINGLI ILMUMISEST

Kui tänasel päeval arutleb kõmupress selle üle, kas Piret ja Kallervo on endiselt koos või mitte, siis täpselt seitse aastat tagasi (pikk aeg, kas pole?) ilmus Vanilla Ninja edukaim singel "When The Indians Cry".

Kuna Maarja oli äsja bändist lahkunud, salvestati albumil "Traces of Sadness" leiduv pala uuesti, lauljateks Lenna ja Vanilla Ninja uusim liige Triinu. Singel jõudis Austrias seitsmendale, Saksamaal kaheksandale, Šveitsis 27. kohale.

Kuigi esialgu plaaniti laulu muusikavideo filmida Ameerikas, tehti seda 2004. aasta juuli lõpus siiski Mallorcal, kuna seal on rand, lained ja mäed, mis pildis ette nähtud. Lisaks oli sinna kergem sõita ja filmimiseks luba saada. Video sai "purki" ühe päevaga, kaks päeva läks veel fotosessioonideks.

Enne võtteid elasid Lenna, Katrin, Piret ja Triinu nädal aega Saksamaal ühes rantšos, kus nad õppisid ratsutama. Neid juhendas Ameerika ratsutamistreener, kes peab Saksamaal farmi.

Tänavu veebruaris hääletasid Ninjaportaali lugejad "When The Indians Cry" Vanilla Ninja kolmandaks parimaks muusikavideoks. Ettepoole jäid küsitluses "Dangerzone" ja "Blue Tattoo".