reede, 30. detsember 2011

KATRIN SISKA 2011

Ninjaportaal jätkab 2011. aasta kokkuvõtete tegemisega, seekord on luubi all Katrin Siska aasta.

JAANUAR
  • Kati oli külaliseks Tallinna TV saates "Hommikukohv"

VEEBRUAR
  • Tallinnas, Ülemiste keskuses toimus šokolaadist ikebaanade valmistamise võistlus, millest võtsid osa Keit Pentus, Sven Sester, Andres Anvelt, Katrin Siska, Imre Sooäär, Vadim Belobrotsev, Liisa Pakosta jt.
Võistlus lõppes siiski sõbraliku viigiga.





  • Sõbrapäeval toimus Nokia kontserdimajas Valentinipäeva laulukonkursi finaal, mille võitis Alen Veziko, lauluga "Ei ole öeldud lihtsalt tuulde".
Konkursi korraldaja ning juht Katrin Siska mainis Ninjaportaalile: "Valentinipäeva laulukonkurss oli tõeliselt "fun" ettevõtmine, mida tahaks paari aasta pärast kindlasti korrata. Eestis on piisavalt andekaid muusikuid, heliloojaid ja lauljaid, kellega selliseid tasemel showsid ja konkursse korraldada."

MÄRTS
  • Katrin ja tema õde Triin-Ketlin olid külalisteks Viru keskuses toimunud Kuldnõela galal
  • Eestis toimusid Riigikogu valimised. Siska kandideeris Tallinna kesklinnas, Pirital ja Lasnamäel Keskerakonna ridades, saades 249 häält.
Kati tunnistas Ninjaportaalile, et jäi tulemusega rahule. "Kui polnuks Valentinipäeva laulukonkurssi, millega 3 viimast kuud 7 päeva nädalas tegelesin, siis olnuks rohkem aega kampaaniat teha ja ehk riigikogu kohtki püüda," tõdes ta. "Aga see polnud minu jaoks nii tähtis kui see laulukonkurss :)"
  • Lindakivi kultuurikeskuses avati kunstnik Juku ehk Juhan Rodriku näitus, mis oli pühendatud Katrin Siskale.
"Ma ei oskagi lisaks oma emale ühtegi teist inimest välja tuua, kes on mind nii palju kunsti tegemisel aidanud kui Katrin," ütles Juku Õhtulehele. "Ta on nii paljudele inimestele tutvustanud minu maale, viinud mind kättpidi meediasse, tutvustanud mind põnevate inimestega ja aidanud luua vajalikke sidemeid! Katrin on minu jaoks väga oluline sõber." Juku nimetas oma maalide näitust "Pühenduseks" ehk näituseks "mittekontseptuaalsetest joonistustest, visanditest ja kollaažidest".

APRILL
  • Ilja Nartov ja Katrin Siska juhtisid Tallinnas, Vene Teatris heategevuslikku üritust Hair Fusion Show. See juuksurite esinemine tõi kokku Eesti, Läti, Venemaa ja Aserbaidžaani oma ala parimaid meistreid-professionaale, kes demonstreerisid oma juuksurikunsti moe nägemust soengute kollektsiooniga. Välismaised ja Eesti parimate juuksurisalongide meeskonnad lõid ühel laval soengute meistriteoseid. Heategevusüritusel, millest võttis modellina osa ka Lenna Kuurmaa, koguti insuliinipumpade ostmiseks diabeeti põdevatele lastele Tartu kliinikus lausa 6000 eurot.
  • Kati oli külaliseks Raadio 2 saates "Siin me oleme"
JUUNI
  • Tallinna Raekoja platsil toimus taas Lilleball, mille üheks žüriiliikmeks oli Katrin Siska
  • Kati kirjutas Ninjaportaalile, et suvepuhkust tal pole, kuna käis kevadel Venezuelas surfamas. Jaanipäevaks olid tal samuti surfiplaanid tehtud: "Loodan et siis tuult ja päikest ka tuleb nii nagu ilmataat lubas," kirjutas ta VNP-le.
  • Juunis külastas ta Tallinna Lauluväljakul toimunud Ameerika rockbändi 30 Seconds To Mars kontserti
AUGUST
  • Keskerakonna esimees Edgar Savisaar esitles nimekirja, milles tõi välja juhatusse kandideerivatest keskerakondlastest need, keda ta usaldab. Nimekirjas oli ka Katrin Siska.
SEPTEMBER
  • Toompeal, Stenbocki maja ees toimus hinnatõusu-vastane pikett, mille eestvedajaks oli Katrin
NOVEMBER
  • Naisteleht kirjutas, et Kati on loobunud taimetoidust. "Taimetoitlus on väga lihtne ja tervislik harrastada soojas kliimas, kuid ma ei soovitaks seda põhjamaa pakase ajal," ütles pikalt taimetoitlane olnud Siska.
"Söön jälle kala ja vahel linnuliha, talvel mõnikord ka pisut ulukiliha. Ma ei joo piima ning muna tarbin harva," rääkis ta ajalehele.

DETSEMBER
  • Kati tähistas 28. sünnipäeva, mis kulges tema sõnul rõõmsameelselt parimate sõprade seltsis