teisipäev, 17. jaanuar 2012

KALLERVO KARU: VÕTSIME PIRETIGA AJA MAHA

"See on täiesti õige jutt. Peab paika," kinnitas Kallervo Karu Õhtulehele kõlakaid, et on Piret Järvisest hetkel lahus. "Me mõtlesime, et võtame väikese pausi – äkki teeb aeg meie suhte jälle värskeks," põhjendab Kallervo, kes on Piretiga neli aastat kihlatud olnud.

Hiljuti (laupäeval, 14. jaanuaril - VNP) muutis Vaiko Epliku ansamblis Eliit trumme mängiv Kallervo Karu oma Facebooki kontol suhtestaatuse kihlatust vallaliseks. Sellest johtuvalt vihjati Õhtulehele, et noored muusikategelased on taas vabad ja vallatud. Suhtlusvõrgustikus on ju küll naljaviluks libaabiellutud ja libakihlutud, kuid seekord pole tegu päris naljaga. Kallervo kinnitab, et kihlust nad Piretiga siiski tühistanud ei ole.

Noormees eelistab lahkukolimist nimetada lihtsalt väikeseks pausiks ja peab tõenäoliseks, et elu võib teda Piretiga taas kokku viia. Otsus aeg maha võtta olevat olnud üksmeelne. Samuti polnud trummari sõnul kummagipoolselt mängus teist silmarõõmu.

Kallervo usub, et tätoveeritud kihlasõrmuseid – tal endal käsivarre siseküljel ja Piretil kaela peal – ei eemalda nad ka siis, kui suhtekriisi ületada ei õnnestu: "Eemaldamisplaani ei ole. Me jätame need ja vaatame, mis aeg toob. Isegi kui läheb lõplikult nihu, siis ma ei leia, et me peaksime tätoveeringud eemaldama. See on hea mälestus." On see ju mõlema elus olnud pikk ja tähendusrikas etapp.

Praegu on Piret ja Kallervo sõbrasuhetes. Üle-eelmisel nädalal külastasid nad ühiselt Raadio 2 aasta hittide galat: nad saabusid üheskoos ja poseerisid rõõmsatujuliselt fotograafidele. "Tegelikult olime lahus juba natuke enne aasta hiti galat, aga otsustasime sinna siiski koos minna," selgitab Kallervo. "Olime ju viis ja pool aastat nonstop koos."

Pulmad jäid venima

Muusikutepaar kohtus 2005. aasta detsembris, kui Vanilla Ninja Tallinnas Saku suurhallis üles astus ja soojendusesineja juhtus olema punkrokkbänd Slide-Fifty, mille ridadesse Kallervo tollal kuulus. Armusuhteks kasvas tutvus poole aastaga. 2007. aasta jõulude paiku elukaaslased kihlusid.

"Kalle kutsus mind tema jaoks väga olulisse kohta. Arvasin, et lähme sinna niisama. Kõik oli niivõrd liigutav, et hakkasin nutma ja ütlesin "jah"," on Piret Kroonikas romantilist hetke meenutanud. Kallervo rääkis, et otsus oli üsna spontaanne: "Mingil hetkel tekkis tugev tunne. Mõtlesin, et ei lase heal asjal hapneda. Ma tundsin, et tahan talle ennast ära lubada – palun, I’m yours!"

Noored kavatsesid abielluda välismaal. "Pulmad on mõeldud endale. Me pole nii edevad, et teeksime suured valged pulmad. Meil on hästi palju sõpru, kellele korraldame hiljem ühe korraliku peo," leidis Kallervo. Pulmad jäid aga venima.

Läinud suvel lahvatas kumu, et kihlatute suhet varjutavad pilved ja paari näeb üritustel harva koos. Vihjete põhjal eelistas Piret kudrutades aega veeta hoopis diskori ja rokkbändi Shelton San laulja-kitarristi Valter Nõmmega.