kolmapäev, 25. jaanuar 2012

LENNA: LAVALINE OLEK "EESTI LAULU" KONKURSIL SAAB OLEMA RETROLIK

"Võrreldes üleeelmise aastaga on juba suur vahe saateformaadis. Rohkem osalejaid ja laule ning protsess on pikaajalisem," rääkis "Eesti Laul 2012" võistlusel kaasa tegev Lenna Kuurmaa, kes viimati osales samal konkursil kaks aastat tagasi looga "Rapunzel", portaalile Publik.

Toona Vaiko Epliku loodud palaga "Rapunzel" teiseks jäänud Lenna Kuurmaa ütles, et sel aastal osaleb "Eesti Laulul" palju neid, kes on juba tegijad.

"Ohtralt on lauljaid, kes on juba praegu tuntud ja armastatud. Osalevad tõeliselt tugevad artistid," hindas Lenna konkurente.

Hea meel oli Lennal näha, et ka tänavu osaleb konkursil tema lemmik Jaan Pehk. "Ma ei ole tema laulu veel kuulnud, kuid olin tõeliselt rõõmus, kui nägin, et ka Jaan on nimekirjas. Vähemalt üks sõber, kellega saab kindlasti lava taga juttu ajada."

Lenna ütles, et mõtleb vaikselt juba ka selle peale, milline saab kogu tervik laval olema. "See peab olema loomulik, toimiv ja õige eelkõige minu enda jaoks. Kuna lugu on retrolik, saab ka lavaline olek retrolik olema."

Samal teemal: