laupäev, 25. veebruar 2012

LENNA JÄÄB ... VEEL OOTAMA SU TOETUSKÕNET ;)

Käes on kauaoodatud päev: täna kell 21:35 toimub ETV-s konkursi "Eesti Laul" teine poolfinaal, kus teisena esineb Lenna, looga "Mina jään" (viis: Mihkel Raud, sõnad: Lenna Kuurmaa).

Piret Järvise juhtimisel toimuvas telesaates on "taustahääleks" raadio Uuno DJ Aleksander Ots, kes 2008. aasta alguses ostis koos advokaat Andres Aavikuga Vanilla Ninja kaubamärgi (kinkides selle Ninjadele).

Nii nagu esimeses poolfinaalis, kuuleb Mait Malmsteni esituses taas üht popmuusikamaailmast tuntud teksti ja seekord tuleb taskurätikud valmis varuda ;)

"Eesti Laulu" 2. poolfinaali esinejad:

1. Traffic "NASA" (Ago Teppand, Jaan Pehk)
2. Lenna "Mina jään" (Mihkel Raud, Lenna Kuurmaa)
3. Malcolm Lincoln "Bye" (Robin Juhkental)
4. Tenfold Rabbit "Oblivion" (Tenfold Rabbit)
5. Birgit Õigemeel & Violina "You're Not Alone" (Mihkel Mattisen)
6. Soul Militia "The Future Is Now" (Lauri Pihlap)
7. Mimicry "The Destination" (Paul Lepasson)
8. Orelipoiss "Zombi" (Jaan Pehk, Olavi Ruitlane)
9. Teele Viira "City Nights" (Priit Uustulnd, Teele Viira)
10. Cat Eye "Ride" (Karel Kattai, Tanel Roovik, Margaret Kelomees)

Kuigi ennustamine on tänamatu tegevus, peaksid erinevate internetiportaalide hääletajate arvates finaali pääsema Lenna, Tenfold Rabbit, Birgit Õigemeel, Teele Viira ja Mimicry.

Sellel nädalal hindasid ETV "Ringvaates" oma konkurente 2. poolfinaali artistid ise ning nende hinnangul võiksid finaali pääseda: Tenfold Rabbit, Malcolm Lincoln, Lenna, Mimicry ja Orelipoiss.

Äsja lukustus Ninjaportaali gallup, kus küsisime, kuidas jäid VNP lugejad rahule 1. poolfinaali tulemustega. 43% vastajatest jäid väga rahule, samuti 43% olid viie finalistiga rahul "enam-vähem" ning üldse ei jäänud tulemustega rahule 12% hääletanutest. Vastajaid oli kokku 16. Aitäh arvamust avaldamast :)

Edu tänaseks õhtuks Lennale! Hääletamiseks vajalikud telefoninumbrid leiab ülekande ajal nii teleekraanilt kui võistluse kodulehelt ;)