reede, 30. märts 2012

LENNA AUTO UUEKS OMANIKUKS SAI OKSJONIL HELENA RUUDI

Täiendatud laupäeval kell 22:37

Neljapäeval kell 10 hommikul algas City Motorsi Facebooki lehel oksjon, kus 1-eurose alghinnaga läks enampakkumisele aasta aega Lenna Kuurmaa kasutuses olnud lumivalge sõiduauto Renault' Mégane Coupé, millega lauljatar jõudis ringi vurada ligi 20 000 kilomeetrit.

Oksjon osutus väga kirglikuks ning auto uueks omanikuks kuulutati alles reedel 24-aastane Helena Ruudi (fotol), kes pakkus sõiduvahendi eest 11 600 eurot (uuena oli auto väärtus 18 000 eurot). Palju õnne!

City Motors teatab Facebookis: 

"See oli nüüd üks kirgi täis oksjon! Suur tänu kõigile kaasaelajatele!

Aga, fännid on rääkinud: 53 fänni arvasid, et oksjon tuleks uuesti käivitada. 289 inimest arvas, et ostuõigus tuleks anda Helena Ruudile.
Ka meie arvame, et Helena on võidu igati välja teeninud.
Kuulutame välja pidulikult oksjoni võitja Helena Ruudi! Lenna poolt võitjale lisaks suurepärasele autole signeeritud CD plaat ja suvised kontserdipiletid.

Marko, selle eest, et sa avastasid "turvaaugu", mida saab tulevikus vältida, tahame sulle anda terveks suveks auto tasuta kasutusõiguse. Ole hea ja võta vastu.

Veelkord suur tänu kõigile. Ja need, kes arvasid et oksjon tuleks uuesti korraldada - uute oksjoniteni! Hoidke silmad lahti, kätt pulsil ja püsige lainel! :)"

"Osalesin oksjonil täiesti spontaanselt," ütles Helena, kes sai auto reede õhtul City Motorsi esindusest kätte, Õhtulehele. "Tegin hommikul interneti lahti, nägin ühes uudisteportaalis suurt reklaami ja mõtlesin järele vaadata, mis üritus see on. Jälgisin mõnda aega kõrvalt ja otsustasin ka ise proovida," räägib reklaaminduses töötav Ruudi, kes oligi viimasel ajal autoostu kaalunud. "Asjaolud langesid kokku. Olen sama mudelit ka salongis vaatamas käinud – on tundunud igati sobiv ja sümpaatne."

Oksjoni algul Helena võitu ei sihtinudki: "Aga asja käigus tekkis hasart. Viimane piir, kust ma üle poleks läinud, oli mul siiski kindlalt paigas – 16 000 eurot."

Lenna Kuurmaa uueks sõiduvahendiks saab varasemast suurem Renault Fluence, kirjutab portaal Publik. 

Auto vahetamine on Lenna sõnul seotud eeskätt sõiduki ruumikusega. "Kuigi ma olen oma praeguse kiire ja turvalise Renault´ga väga rahul ja mul on sellest kahju loobuda, kaasneb bändi tegemisega hulk kostüüme ja pille, mis võtavad omajagu ruumi. See on ainuke põhjus, miks minu armas white ride läheb uuele omanikule," ütles Lenna.

Foto: Õhtuleht